Я и энергия 1.0 (Ольга Коробейникова)
програма курсу
програма першого тижня
- Що таке енергія, як її відчувати, як відкриватися і як зберігати емоційний спокій при взаємодії з людьми з різною енергетикою.
- Способи взаємодії з груповою динамікою. Незалежно від того, хто ми: менеджер з продажу, секретар або Цілитель - кожен раз ми взаємодіємо з різними людьми.
- Причини енергетичного наповнення і виснаження в присутності будь-яких людей. Чому від когось ми відчуваємо енергетичне наповнення, від когось енергетичне виснаження. Відкриємо знання можливості корекції даного стану.
- Способи посилення енергії в тілі. Особливості мозку, що сприяють тому, щоб людина відчувала енергію.
- Взаємозв'язок інтуїції і енергії. Чому одні люди відчувають енергію, а інші ні.
- Інтуїтивні сесії присвячені зняттю блокуючих ментальних програм:
- Якщо я буду сильним мені будуть заздрити.
- якщо побачать в мені магічну силу, люди будуть мене цуратися і боятися.
- Якщо я буду володіти потужною жіночою енергетикою, чоловік не буде на мене дивитися, буде називати мене відьмою.
- Більше 10 тематичних лекцій, більше 10 медитацій, більше 10 розкопок щотижня плюс унікальні авторські енергетичні практики!
- Рекомендації по БАДів і мікроелементів.
1. Методики сканування (інтуїтивного читання) простору:
- Як розвивати в собі екстрасенсорні здібності;
- як сканувати;
- Як відчувати людей, розвивати навички емпатії.
- Якщо я буду відчувати іншу людину, я можу збожеволіти і т. п
- Якщо я зроблю помилку, то заподію людям біль.
- Як бачити крізь тіло, час і простір;
- як сканувати минуле/сьогодення/майбутнє, бачити різницю в ньому, не плутати і віддавати собі в цьому звіт.
- Більше 10 тематичних лекцій, більше 10 медитацій, більше 10 розкопок щотижня плюс унікальні авторські енергетичні практики!
- Рекомендації по БАДів і мікроелементів.
Тиждень повністю присвячений практичній роботі з людьми.
- техніка проведення інтуїтивних сесій.
- техніка спілкування з клієнтом.
- техніка входу в свідомість клієнта.
- питання допомагають цілителю, вийти на травми клієнта.
- техніка створення простору довіри і секрети проведення глибоких інтуїтивних сесій.
- техніки виявлення травми і її завершення.
- вивчення нюансів і проблем при взаємодії з клієнтом.
- техніка збереження енергетичного стану цілителя. Баланс і не залучення в травму клієнта, бачення різниці між ним і собою.
- рекомендації по БАДів і мікроелементів.
Друзі, оскільки курс" я і енергія " передбачає максимальний резонанс кожного учасника з кожним і зі мною, я вирішила організувати етап обов'язкового відбору бажаючих.
Для чого?
- Створити особливу атмосферу на курсі: довіри, психологічного комфорту.
- Дати кожному з вас можливість підготуватися до трансформацій заздалегідь: визначити свою справжню мету, свої "сліпі" зони. Прояснити для себе справжню мотивацію до проходження курсу!
- З кожним з вас познайомитися ближче!
- Ви заповнює заявку, і, в заздалегідь обумовлений час, виходите на зв'язок через Zoom або Skype.
- У форматі дружньої бесіди ми поговоримо про ваші очікування від курсу" я і енергія", про ваші поточні завдання і цілі, і наші експерти підкажуть на розвиток якої сфери або якості Вам варто звернути увагу зараз.
- За допомогою цієї інформації ви точніше сформулюєте запит на опрацювання, і зможете це зробити в полі мого трансформаційного курсу!
Якщо ваші цілі і очікування від курсу на даний момент не відповідають програмі курсу, так як я хочу, щоб мої курси були максимально ефективні для вас!
Вартість і тривалість за часом:
Співбесіда коштує 2 000 руб. і триває 15 хвилин!
Якщо співбесіду ви не проходите, то гроші не повертаються, так як ви, в будь-якому випадку, отримаєте кваліфіковану консультацію і зможете застосувати отримані рекомендації у Вашому житті.
Якщо ви успішно проходите співбесіду, то ця сума зараховується до загальної вартості курсу.
https://academia-ok.ru/tselitelstvo
Останнє редагування модератором: