Що нового?

Придбаний Я і енергія 1.0 (Ольга Коробейникова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 22795 ГРН
Учасників: 0 з 110
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 215.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Я и энергия 1.0 (Ольга Коробейникова)

програма курсу
програма першого тижня

1. Що таке енергія, як її відчувати, як відкриватися і як зберігати емоційний спокій при взаємодії з людьми з різною енергетикою.
  2. Способи взаємодії з груповою динамікою. Незалежно від того, хто ми: менеджер з продажу, секретар або Цілитель - кожен раз ми взаємодіємо з різними людьми.
  3. Причини енергетичного наповнення і виснаження в присутності будь-яких людей. Чому від когось ми відчуваємо енергетичне наповнення, від когось енергетичне виснаження. Відкриємо знання можливості корекції даного стану.
  4. Способи посилення енергії в тілі. Особливості мозку, що сприяють тому, щоб людина відчувала енергію.
  5. Взаємозв'язок інтуїції і енергії. Чому одні люди відчувають енергію, а інші ні.
  6. Інтуїтивні сесії присвячені зняттю блокуючих ментальних програм:
  • Якщо я буду сильним мені будуть заздрити.

• якщо побачать в мені магічну силу, люди будуть мене цуратися і боятися.

• Якщо я буду володіти потужною жіночою енергетикою, чоловік не буде на мене дивитися, буде називати мене відьмою.
  1. Більше 10 тематичних лекцій, більше 10 медитацій, більше 10 розкопок щотижня плюс унікальні авторські енергетичні практики!
  2. Рекомендації по БАДів і мікроелементів.
програма другого тижня

1. Методики сканування (інтуїтивного читання) простору:
  • Як розвивати в собі екстрасенсорні здібності;
  • як сканувати;
  • Як відчувати людей, розвивати навички емпатії.
2. Опрацювання блоків і тверджень, які створюють страх. Навчимося відчувати, сканувати людини і його страхи:
  • Якщо я буду відчувати іншу людину, я можу збожеволіти і т. п
  • Якщо я зроблю помилку, то заподію людям біль.
3. Відпрацювання навичок сканування:
  • Як бачити крізь тіло, час і простір;
  • як сканувати минуле/сьогодення/майбутнє, бачити різницю в ньому, не плутати і віддавати собі в цьому звіт.
  1. Більше 10 тематичних лекцій, більше 10 медитацій, більше 10 розкопок щотижня плюс унікальні авторські енергетичні практики!
  2. Рекомендації по БАДів і мікроелементів.
програма третього тижня

Тиждень повністю присвячений практичній роботі з людьми.

1. техніка проведення інтуїтивних сесій.
  2. техніка спілкування з клієнтом.
  3. техніка входу в свідомість клієнта.
  4. питання допомагають цілителю, вийти на травми клієнта.
  5. техніка створення простору довіри і секрети проведення глибоких інтуїтивних сесій.
  6. техніки виявлення травми і її завершення.
  7. вивчення нюансів і проблем при взаємодії з клієнтом.
  8. техніка збереження енергетичного стану цілителя. Баланс і не залучення в травму клієнта, бачення різниці між ним і собою.
  9. Більше 10 тематичних лекцій, більше 10 медитацій, більше 10 розкопок щотижня плюс унікальні авторські енергетичні практики!
  10. рекомендації по БАДів і мікроелементів.
ми хочемо, щоб Ваше навчання на курсі було не тільки трансформаційним, але і дбайливим, підтримуючим, з урахуванням вашої індивідуальної швидкості засвоєння інформації.

Друзі, оскільки курс" я і енергія " передбачає максимальний резонанс кожного учасника з кожним і зі мною, я вирішила організувати етап обов'язкового відбору бажаючих.

Для чого?

1. Створити особливу атмосферу на курсі: довіри, психологічного комфорту.
  2. Дати кожному з вас можливість підготуватися до трансформацій заздалегідь: визначити свою справжню мету, свої "сліпі" зони. Прояснити для себе справжню мотивацію до проходження курсу!
  3. З кожним з вас познайомитися ближче!
Як проходить Співбесіда?
  1. Ви заповнює заявку, і, в заздалегідь обумовлений час, виходите на зв'язок через Zoom або Skype.
  2. У форматі дружньої бесіди ми поговоримо про ваші очікування від курсу" я і енергія", про ваші поточні завдання і цілі, і наші експерти підкажуть на розвиток якої сфери або якості Вам варто звернути увагу зараз.
  3. За допомогою цієї інформації ви точніше сформулюєте запит на опрацювання, і зможете це зробити в полі мого трансформаційного курсу!
В якому випадку вам може бути відмовлено в навчанні на курсі?

Якщо ваші цілі і очікування від курсу на даний момент не відповідають програмі курсу, так як я хочу, щоб мої курси були максимально ефективні для вас!

Вартість і тривалість за часом:

Співбесіда коштує 2 000 руб. і триває 15 хвилин!

Якщо співбесіду ви не проходите, то гроші не повертаються, так як ви, в будь-якому випадку, отримаєте кваліфіковану консультацію і зможете застосувати отримані рекомендації у Вашому житті.

Якщо ви успішно проходите співбесіду, то ця сума зараховується до загальної вартості курсу.

https://academia-ok.ru/tselitelstvo

Останнє редагування модератором:
Угорі