Що нового?

Придбаний Я і моя тінь. Як приручити несвідоме (Галина Ткаченко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 916 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Наша особистість багатогранна. І щось ми приймаємо, пишаємося цим і транслюємо в світ, а чогось в собі соромимося, заперечуємо і ховаємо в тінь, в несвідоме. По суті, в цей момент ми відмовляємося від самих себе, замикаючи частину себе в клітку.

На жаль, або, скоріше, на щастя, ми не можемо знищити в собі те, що нам дано. Тому наша тінь з глибини управляє вашим життям , формує події, щоб бути визнаною і зайняти своє законне місце.
Випустіть її і життя заграє новими фарбами. Ви відчуєте свободу, силу жити своє життя, енергію для звершень, усвідомлюєте, хто ви і зрозумієте, що прекрасні в своїй унікальності і своєрідності.

Після вебінару:
  • відчуєте себе цілісною особистістю, усвідомлюєте своє справжнє "Я"
  • вивільніть величезну кількість ресурсу, який зараз ховається "в тіні"
  • знайдете точки, де блокуєте і стримуєте свою енергію
  • зрозумієте, чому у вашому полі постійно виникають люди і події, яких ви на свідомому рівні не хочете мати в житті
  • дізнаєтеся причину свого роздратування на інших людей і перестанете його відчувати
  • усвідомлюєте, що гальмує вас у досягненні успіху
  • побачите, чим ви відрізняєтеся від інших людей і приймете свою унікальність
поняття тіні я поділяю на темну частину, яка приховує якості, що нам не подобаються і тому витіснені в несвідоме, і золоту тінь, в якій криються наші реальні здібності жити життям мрії і ті якості, які є в нас, щоб це реалізувати.

Я не зачіпала цю тему в інших моїх продуктах, тому для тих, хто проходив мої програми, цей вебінар стане вишенькою на торті, доповнивши і розкривши все, що було опрацьовано на курсах.
Для тих же, хто ще не зважився на серйозні опрацювання, вебінар дасть багато свідомостей і енергії, дозволить відчути всю силу і міць психотерапії.

https://privatelink.de/?https://galinatkachenko.ru/webinar_ten

Угорі