21 день, який переверне твоє життя! Величезна кількість технік, практик і домашніх завдань. Це дуууже потужний інтенсив з психологом. Цей курс-робота, і впоравшись з нею, ти знайдеш найважливіше - себе і твоє життя вийде на інший рівень.
Завдання курсу:
- зрозуміти, хто ти є, пізнати себе, прийняти, навчитися чути і відстоювати свої кордони, полюбити. Опрацювати сценарні рішення піти від них, опрацювати батьків.
- прибрати блоки і затискачі. Підвищити самооцінку. Знайти в собі ту саму опору і знайти цілісність.
- глибокі практики і велика робота над собою, пройти всі цикли розвитку, повернення в дитинство, проживання, пройти заново народження і знайти справжню себе.
- ти дізнаєшся себе справжню, навчишся себе чути, розуміти, і відстоювати свої кордони. ЛЮБИТИ СЕБЕ!
- позбудешся від неправильних установок, сценарних рішень і нав'язаних думок. І будеш жити своє щасливе життя!
- перестанеш боятися брати на себе відповідальність. Будеш ставити цілі і досягати їх без страхів і сумнівів.
- ти будеш жити не заради загального схвалення і зрозумієш, як це "жити для себе", без блоків і затискачів.
- ти навчишся будувати відносини, повні радості і кайфу з чоловіком, дітьми, батьками, колегами, друзями і світом.
1 Урок. Знайомство. Мета нашого курсу. Знайди свою травму-типологія.
2 Урок. Мама. Базова прихильність. Занурення в спогади. Практика зустрічі з мамою.
3 Урок. Папа. Прийняття роду батька. Як батько впливає на життя. Практика зустрічі з татом.
4 Урок. Групова ZOOM-конференція з Психологом і Юліаною. Зворотний зв'язок. Відповіді на питання.
5 Урок. Я є. Розбираємо перші травматичні моменти від утроби мами до півроку. Розбираємо фіксації. Народження. З чистого аркуша переписуємо перший етап життя.
6 Урок. Я роблю. Що заважає вам діяти, реалізуватися, досягати? Розбір фіксацій.
7 Урок. Я думаю. Досліджуємо фіксації розумових процесів, ідей, фантазій. Що заважає вибудовувати кордони. Як зрозуміти де ваші бажання, а де чужі. Як перестати бути зручною.
8 Урок. Хто я. відділення фантазії і дійсності. Формування своїх поглядів на життя. Уміння застосовувати свою силу.
9 Урок. Я Майстер свого життя. У чому проблема застосування своїх навичок. Що не вистачає для кращої якості життя. Сексуальність і близькість. Причина-наслідок-вчимося керувати.
10 Урок. Сценарій життя. Як все починалося і до чого призвело. Нові інструменти та навички.
Практика. Казкотерапія.
11 Урок. Групова ZOOM-конференція з Психологом і Юліаною. Зворотній зв'язок-відповіді на питання.
https://privatelink.de/?https://yulianafit.ru/iexist