Що нового?

Придбаний Я красива. Любов до свого тіла на все життя. Тариф Стандарт (Ангеліна Сергєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1838 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 119.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

програма по самооцінці і ЗОЖу по-жіночому" Я красива " відкриває свої двері для тебе
Це твоя особиста порція щоденного:

• настрою і заряду
  • енергії та мотивації
  • щирої любові до свого тіла
  • підтримки таких же дівчат
  • натхнення від кураторів
про програму:
Пам'ятаєш, як здорово було займатися спортом в дитинстві? Вставати на зарядку з подругами в таборі, мотивувати один одного і в грі пізнавати своє тіло ...
Я запрошую тебе в такий же ОНЛАЙН табір, де граючи ти станеш любити своє тіло, турботу про своє тіло, спорт і смачне жіноче харчування. Головне - з підтримкою! І мотивацією! Що не зробити неможливо!
Отже кожен день ти отримуєш чарівні аудіо і Відео уроки, які займуть не більше 15 хвилин в день!
А розслаблююча медитація на ніч пробудить жіночу енергію і розслабить тіло.

крім цього в програмі тебе чекають:
  • мрія будь-якої дівчини ... смачна ... заряджаюча. спільна ранкова зарядка! В кайф!
  • дуже Комфортний перехід зі мною за ручку на правильне жіноче харчування
  • фундаментальні знання про жіноче тіло та жіночий кайфовий спорт
  • способи підняття енергії в тілі для твоїх проривів
  • останній тренд Instagram: спеціальні комплекси вправ від набряків! З ними стройнеешь на 3-5 кг. від одного з творців техніки
  • Все для тебе: рівень для новачків і рівень для просунутих... ти всюди будеш своєю
  • таємниці системи харчування по аюверде і таємниці системи харчування по групі крові
  • Практики по розслабленню тіла і наповненню енергією сексу
  • глибокі практики і нейротехніки любові до себе. Розкриття своєї чуттєвості
  • Медитація на визнання твоєї привабливості від чоловіків! Вони не звертають увагу? Після цієї техніки не буде відбою.
https://privatelink.de/?https://neznaya-angely.tilda.ws/telo

Угорі