Що нового?

Набір учасників Я літотерапевт. Тариф "Просунутий". Червень 2022 (Анна Мілашова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 9192 ГРН
Учасників: 0 з 108
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 88.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ви тільки починаєте
Ви хочете практикувати роботу з мінералами, але не знаєте, з чого почати, і шукаєте джерело структурованої і достовірної інформації на цю тему.

Ви вже практикуєте

Створюєте прикраси або проводите кристальні розкладки, але знань про мінерали мало і ви відчуваєте
себе невпевнено надаючи послугу.

Ви хочете вивчити додатковий інструмент для роботи Ви астролог, кінезіолог, енергопрактік, нумеролог, остеопат і хочете розширити спектр послуг, які ви надаєте клієнту, і поглибити практику за допомогою енергії мінералів.

1 модуль присвячений мінералам і роботі з ними, вчу розуміти і відчувати їх. 10 уроків, тестування для самоперевірки, інтенсив по розкриттю чуттєвості рук, вебінар життя в кольорі. Всі уроки спрямовані на те, щоб навчити вас розуміти мінерали, зібрати свій образ про кожного з них, а не завчити опис автора.

• у цьому модулі все про енергію мінералів! Не з книжок, а з особистого досвіду!
  • ✔ 10 уроків про енергію мінералів.
    Ми подивимося на мінерали з боку запитів клієнтів (для любові, для здоров'я, кар'єри, доходу, захисту, одужання, корекції емоційного фону, достігаторства і грошей, гроші по-жіночому, чоловічому і т. д. розберемо помилки як краще не працювати з мінералами)
  • ✔ вебінар "життя в кольорі" присвячений навичці розуміти мінерали виходячи з їх кольору.
  • ✔ вебінар "очищення і наповнення мінералів". У цьому уроці навчимося працювати з деструктивною енергією, наповнювати мінерали позитивною енергією і пробуджувати сплячі.
  • ✔ вебінар по МАК "світ мінералів". Автор колоди а.Мілашова розповідає як з нею працювати, в тому числі підбирати мінерали людям під запит за допомогою карт з колоди.
  • ✔ інтенсив по відчуттю мінералів, спрямований на розкриття усвідомлення відчуттів при взаємодії з мінералами і не тільки.
2 модуль - чакральна мінералогія. Мій авторський метод підбору мінералів і все необхідне для нього: Інь, ян, Дао енергії мінералів, їх об'єднання. На цьому модулі навчаю швидкому і легкому методу підбору мінералів людині потрапляє в ціль! Даю максимум. Доучуватися і додумувати не доведеться.
  • у 2019 році я придумала свій метод підбору мінералів через чакральну діагностику. У цьому модулі навчу робити якісні підбори на будь-який запит від простих до складних!
  • ✔ авторський метод підбору мінералів по чакральній карті. Швидкий (3-5 хвилин) і супер точний!
  • ✔ сканування енергопотенціалу чакр - визначення стану чакр в даний момент.
  • ✔ мінерали по чакрам.
  • ✔ тілесна терапія з мінералами (розстановки, розкладки і т. д.)
  • ✔ Об'єднання мінералів з метою їх гармонійної взаємодії доповнює метод, а точніше вдосконалить його.
  • ✔ вебінар по МАК "Чакральна Діагностика". Автор колоди а.Мілашова розповідає як з нею працювати, в тому числі підбирати мінерали людям під запит за допомогою карт з колоди.

Детальніше на сайті:

https://privatelink.de/?https://annamilashova.ru/litoterapevt

Угорі