місце організатора не займати!
для тих, у кого виникає напруга при думках про сімейний бюджет.
- обговорення грошових питань дискомфортно або призводить до сварки,
- ваші з чоловіком сприйняття грошей занадто різні,
- немає ясності хто повинен бути добувачем, а хто розподільником,
- Бюджет ведеться хаотично,
- фінансові цілі вашої родини залишаються не досягнутими.
У сім'ї фундамент, твердь під ногами – це хороші грошові відносини між батьками. Адже більше 90% сімейних рішень пов'язано з грошима, від "як проведемо вихідні" до "де навчатимуться діти".
Грошові відносини зовсім не рівні доходу сім'ї, і навіть не рівні доходу за вирахуванням витрат. Це те, як ви з чоловіком приймаєте сімейні рішення, як обговорюєте їх, наскільки прозорі ваші доходи і витрати, дружна Ви команда, коли мова йде про ваших довгострокових цілях і мріях (зазвичай теж тісно пов'язаних з грошима).
- можна зробити помилки і влізти в борги. Але, завдяки міцним грошовим відносинам, розібратися з ними разом і стати ще ближче, ніж були.
- можна мати цілком прийнятний дохід, але сваритися через гроші в пух і прах і ніяк не наближатися до своїх мрій.
- ви сваритеся через гроші: через низький дохід або витрат або боргів або рішень про зміну роботи і т. д.
- у сімейних фінансах хаос. Ви або живете "як Бог на душу покладе", або ставите собі цілі по доходу, заощаджень або роздачі боргів, які найчастіше не реалізуються, і сперечаєтеся, хто винен.
- в голові плутанина з приводу грошей. Чи то потрібно збільшувати грошовий потік і більше витрачати. Чи то посилено збирати. Чи то підбирати гроші з землі, щоб проявити до них повагу. Чи то навпаки ні в якому разі не підбирати.
- в голові каша з приводу сімейних ролей. Якщо я буду добре заробляти, раптом я переб'ю чоловікові весь фінансовий потік? А якщо я передам йому всю відповідальність, раптом він її не потягне?
- немає зручної для всіх системи ведення сімейного бюджету. Чи потрібно мати спільний гаманець? Або частина грошей загальна, і частина кожен витрачає сам? Чи потрібно вести окремі "конвертики" із заощадженнями на відпустку, на машину, на ремонт?
- ви підозрюєте, що це в ваших підсвідомих установках "собака зарита". Але як їх виявити і що з ними робити – взагалі не зрозуміло.
- Один з вас приховує доходи або витрати.
- є питання, в яких у вас з чоловіком протилежні позиції, і не вдається ні переконати іншого, ні прийти до компромісу.
- Один з вас вважає, що рішення іншого загрожують добробуту сім'ї.
Це єдиний в Рунеті тренінг про те, як гармонізувати грошові відносини в парі, щоб вони ефективно працювали на сімейні цілі і додавали сім'ї .
гнучкості, стійкості і близькості. Він заснований на розробках кращих західних фінансових коучів і консультантів.
Детальний опис блоків та відгуки читайте на сторінці продажника:
https://privatelink.de/?http://7yana.tv/wppage/moneytraining/