Що нового?

Набір учасників Я прибираю опір потрібним мені змінам (Олександр Свіяш)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 956 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 99.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви колись замислювалися, чи все Вас устоює в собі?

Ваша зовнішність, вага, стан здоров'я? Ваші стосунки, зароблені гроші, особисте життя чи щось інше?

Якщо все влаштовує, то вас можна привітати! так дійсно буває, але досить рідко.

Всі інші люди в чомусь незадоволені собою, але в суєті не знаходять в собі сил і часу, щоб це виправити.

Хоча можливо, що ви плануєте щось змінити, починаючи з наступного понеділка?

але реально нічого не змінюється. Чому?

великий опір змінам

• всередині нас повно механізмів,які перешкоджають нашим намірам щось змінити в собі. Ось іншу людину змінити-це для нас справа важлива і потрібна. Але зазвичай безрезультатне.
  • хто ж гальмує наші зміни в собі? Це наш інстинкт виживання не любить ніякі зміни, оскільки їх наслідки ніколи не можна прорахувати. Це небезпечно.
  • а ще гальмують наші емоційні блоки, які виникли в ході ваших конфліктів з якоюсь людиною, і жадають йому помститися. І вони будуть дуже проти будь-яких змін, які зроблять їх боротьбу непотрібною.
  • ще наш розум виходить з того, що все потрібне для життя ви вже знаєте і вмієте, і нічого нового вам не потрібно.
і так далі.

Тобто на рівні розуму ви можете розуміти, що щось змінити в собі треба б. спосіб життя, ставлення до грошей, самооцінку або щось ще. Але ніяк не можете змусити себе це зробити.

чи можна змінити себе?
Чи можна змінити цю ситуацію без докладання великої кількості зусиль?

Виявляється, можна. І без великих зусиль.

Для цього всього лише потрібно собі в підсвідомість закласти переконання про те, що відтепер ви відкриті до потрібних для вас змін.

Тобто потрібно закласти в себе не якісь нові конкретні команди про вашу любов грошам або до себе. А про вашу готовність змінюватися відповідно до потреб часу.

Саме це завдання вирішує новий аудіонастрой " я легко змінюю себе. Я прибираю опір потрібним мені змінам "

https://privatelink.de/?https://psymarket.ru/catalog/audionastroi_dlya_zhenshchin/ya_ubirayu_soprotivlenie_peremenam/?id=181740

Угорі