Що нового?

Набір учасників Я-Стиліст. Тариф Базовий (Лана Місяць)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11765 ГРН
Учасників: 0 з 202
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 60.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Мій шлях:

"На початку своєї кар'єри в персональному стайлінгу я бралася за будь-яку роботу, в тому числі безкоштовну. Мій дохід на той момент ледве дотягував до 40 000р в місяць.

Я довго не могла зрозуміти чому до мене йдуть не " мої " люди, які торгуються, не прислухаються і піддають сумніву мої слова.

Через кілька років, величезний досвід і багато помилок у мене майже немає місця для нових клієнтів і багатьом доводиться відмовляти.

Мій місячний дохід становить від 300 000 до 600 000р в місяць і я побудувала сильний особистий бренд, завдяки якому до Мене приходить моя цільова аудиторія, з якою легко і приємно працювати.

Мій онлайн-курс "PRO Стиль" пройшло вже більше 1000 дівчат, а блог в Instagram читають 200 тис.чоловік.

Я розповім вам, як перестрибнути кілька ступенів і стати сучасним і затребуваним професіоналом. Як перестати боятися і набути впевненості в собі.

Після закінчення курсу у вас не залишиться питань - можна буде сміливо приступати до роботи."

1. Ви закохані в моду і людей, і хочете отримати професію "персональний стиліст"

2. Ви не знаєте, як шукати клієнтів і скільки грошей брати за свої послуги

3. Ви хочете побудувати сильний особистий бренд

4. Ви втомилися від усереднених і узагальнених підходів до стайлінгу

5. Ви хочете отримати всі інструменти для ефективної роботи відразу після проходження курсу

6. Ви хочете підвищити середній чек за послуги і вийти на новий рівень

Програма курсу:

Занурення в професію: типи стайлінгу; чому він важливий; що повинен знати персональний стиліст?

Короткий вступ до історії моди: дизайнери та модні будинки. Стилі по десятиліттях.

Теорія: типи фігур і корекційні методики.

Теорія: колір, правила сполучуваності і його значення в гардеробі.

Теорія: основні стилі і стильові напрямки.

Теорія: що таке тренди; які тренди бувають; як персональному стиліста працювати з трендами.

Теорія: анатомія образу. Основні схеми побудови образів.

Робота з клієнтами: основні запити клієнтів, перелік послуг персонального стиліста, ціноутворення.

Робота з клієнтами: розбір гардеробу і Шопінг-супровід.

Робота з клієнтами: принципи формування гардеробу.

Дипломна робота: напрацьовуємо портфоліо

Старт 12 вересня

https://privatelink.de/?https://lanaluu.com/3/

Угорі