Що нового?

Придбаний Я тут, я на виду (Олена Карнєєва, Світлана Кульча)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 95.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

я тут, я на виду

"Я тут" означає зрозуміти, прийняти і полюбити себе.
"Я на виду" - значить усвідомити свою цінність, важливість і унікальність.

Близько 5 годин відео в сезоні. Додаткові практичні вправи і розшифровки результатів. Рекомендації книг і фільмів.

опис серій

Серія 1"Знайомство"
У чому секрет успіху жінки. Як наше дитинство впливає на вибір партнера і відносини в дорослому житті. Чому потрібно прислухатися до дитячих примх, а не відмахуватися від них.

Серія 2"відображення мене"
Чи повинна жінка повністю присвятити себе дітям. Чи можна втомлюватися від власної дитини. Коли материнська любов може бути небезпечною, а діти — важкою ношею. Що говорить про нас будинок, в якому ми живемо.

Серія 3 "експерт свого життя"
Про що говорить тіло через хвороби. Як бути в контакті з собою. Чому ми поводимося зі своїм тілом певним чином. Як усвідомити свої страхи. Про що можуть розповісти наші перші спогади з дитинства, наші жести і міміка.

Серія 4 "Право належати собі"
Про що говорить невміння призначати ціну і брати гроші за свою роботу. Що означає вираз"Сім'я — доля твоя". Як батьківські програми, звички, традиції впливають на наше життя. Чому так важливо "заглушити голос мами в собі" і дозволити собі бути.

Серія 5"довіра до себе"
Як порівняння, з якими ми стикаємося з раннього дитинства, впливають на наше майбутнє життя. Що обмежує наші бажання і заважає мріяти про більше. Як формуються обмежують установки. Про що говорять домашні пологи і як довіра до себе допомагає перетворити наші слабкості в нашу силу.

Серія 6 "жити, а не боятися"
Для чого нам потрібні страхи і про що насправді вони говорять. До чого в кінцевому підсумку зводяться всі страхи. Чим небезпечне бажання контролювати життя дітей заради їх безпеки. Як перестати боротися зі страхами і почати приймати і взаємодіяти з ними.

Серія 7 " Мама втомилася
Чому в материнстві потрібно чути не тільки дитину, але і себе. Як важливо знайти баланс, не жертвуючи собою заради дітей, а жити в задоволення. Що означає бути "досить хорошою мамою" і чому цього насправді достатньо. На прикладі Олени Карнєєвої ви побачите, що навіть досвідчені багатодітні і успішні мами час від часу опиняються в розгубленості і теж задають питання "як", "чому" і "що робити".

Серія 8 "Сім'я моя"
Чи має значення штамп про шлюб і чи потрібно брати прізвище чоловіка. Дотримуватися в своїй родині батьківські традиції або створювати нові. Чи варто жити разом з батьками. Як вибудовувати сімейну ієрархію. Чи повинні батьки допомагати "молодим" і сидіти з онуками. Зворотний бік прихильності матері і дочки. Причини зрад в парі і коли" вигідно " бути коханкою.

У цій серії Олена відверто поділиться, з якими труднощами вона стикалася у своєму сімейному житті.
https://privatelink.de/?https://sparkin.me/home

Угорі