Що нового?

Придбаний Я - творець. 4 потік (Анастасія Комаріда)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 20000 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 1040 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Терапевтичне навчання з можливістю отримати професію експерта в роботі з мисленням

@komaridka

Анастасія Комаріда — експертка в роботі з мисленням, сертифікована інструкторка з тета-хілінгу, авторка терапевтичних навчань, ретритів та медитацій, інфлюєнсерка.

Випустила 500+ експертів в роботі з мисленням

Провела 1500+ індивідуальних сесій

Засновниця Komarida Academy — місце, де ти нарешті починаєш проЖИВАти свою найкращу реальність.

з якими я працюю:

• Глибока робота з переконаннями та травмами на рівні підсвідомості
  • Регрес (подорож в минуле)
  • Ченнелінг (зчитування інформації із загального інформаційного поля)
  • Психосоматика
  • Матриця долі
  • Трансформаційна гра Ліла
  • Руни
  • Цвяхостояння
  • Метафоричні карти

Передзапис на авторське навчання "Я - ТВОРЕЦЬ" 4 потік

Привіт, мої прекрасні
Ми зробили анкету для тих, хто хоче потрапити на авторське навчання Я ТВОРЕЦЬ за найкращими умовами.
Після заповнення анкети з тобою звʼяжусь я або менеджер в телеграмі (перевір, чи відкритий в тебе доступ для тих, кого немає в контактах), щоб проконсультувати по навчанню, розповісти всі деталі, допомогти обрати тариф та запропонує найприємнішу ціну, яка буде доступна тільки 24 годин тільки для учасників анкети. Також тебе буде чекати дуууже приємний подарунок

Початок навчання:
березень 2026 року

Які є тарифи і кому підійдуть?
Зцілюючий :
Для того, хто хоче покращити фінансовий рівень: багато учнів роблять X2–X10 саме після цього блоку.
Для того, хто хоче вийти з апатії, тривожності та залежностей: коли нема сил, мотивації, бажання, коли постійно стрибає настрій і важко зібрати себе.
Для того, хто хоче повернути собі самоцінність: хто втомився сумніватися в собі, шукати підтвердження ззовні й хоче нарешті опиратися на себе, ви з можете покращити свою самооцінку, вибудувати в собі опору, зʼєднаєтися з Душею та навчитися розмовляти з Вищим Я.
Для того, хто хоче зрозуміти себе: хто хоче розібратися зі своїми бажаннями, талантами, тіньовими сторонами, напрямком руху. А також зрозумієте, як працює мозок, дізнаєтеся, які є рівні переконань та як їх швидко змінювати.
Для того, кого тримають старі сценарії: хто відчуває, що родові установки або минулий досвід заважають рости й робити нові вибори.

Практичний:
Для того, хто хоче нову професію з доходом від $2000+ : з можливістю працювати онлайн, з будь-якої точки світу, у власному комфортному графіку.
Для того, хто хоче створити глибоку трансформаційну практику: працювати на рівні, який дає реальні результати для людей (ченелінг, психосоматика, регрес, робота з МАК, Матриця Долі, робота з генетикою, енерготерапія та ін)
Для того, хто хоче ще глибше пізнати себе: завдяки інструментам, які глибинно пропрацюють ваші запити в різних темах (здоровʼя, стосунки, гроші, самоцінність та ін).
Для того, хто хоче створювати свої медитації та інші продукти: отримаєте розуміння, як проводити людей глибоко і на чому може збільшити дохід провідник.
Для того, хто хоче впевнено проявлятися в соцмережах: хто хоче перестати боятися камери, сумнівів і думок інших та мати стабільний дохід з клієнтів, які приходять до вас.
Для того, хто хоче допомагати іншим і собі: хто хоче навчитися працювати з підсвідомим і свідомим розумом, емоціями, станами.

Курс має духовно-психологічну частину + практичну частину про особисту бренд-будову та контент.

Програма курсу

Модуль 0: Вступ

• Що вас чекає на навчанні?
  • Розіграш призів
Модуль 1: Нова ера мене

• Я головна людина в своєму житті
  • Робота зі станом
Модуль 2: Мозок
  • Як працює мозок? Нейронні зв’язки. Як мозок впливає на наше життя? Свідомість та підсвідомість
  • 4 рівні переконань. Як знаходити негативні переконання та як їх змінювати? Маятник
  • Гормони керують нами
Модуль 3: Як влаштований світ
  • Світобудова. Душа. Творець
  • Закони Всесвіту
  • Чакральна система
  • Істинна жіноча енергія. Основні задачі жінки
  • Цикли життя жінки відносно природи
  • Архетипи Богинь
Модуль 4: Генетика
  • Батьки. Формування сценаріїв
  • Зцілення в утробі матері
  • Відпускання образ
  • Страхи та тривога
Модуль 5: Вище Я

• Що таке вище Я і як з ним з’єднатися? Чесноти. Як і для чого їх напрацьовувати?
Модуль 6: Позиція жертви

• Як формується позиція жертви?
  • Як вийти із зони комфорту та почати діяти?
Модуль 7 Его
  • Все про наше ЕГО
  • Як збалансувати ЕГО?
Модуль 8 Дорослішання

• Дитяча та доросла позиція. Вихід в Мудреця.
Модуль 9 Гроші

• Закони Грошей
  • Що впливає на заробіток?
Модуль 10 Я - Творець своєї реальності
  • Формула створення найкращої реальності
Практичний: Модуль 0
  • Організаційні питання
Практичний. Модуль 10: Я проявляюсь
  • Етапи формування особистого бренду
  • Як зрозуміти свою аудиторію і вміти генерувати цікавий контент?
  • Безкоштовні та платні методи просування
  • Багатоканальність
  • Формула якісного контенту: світло, техніка, монтаж
  • Оформлення сторіс: як зачепити аудиторію з перших секунд
  • Сенси й сценарії: глибина вашого контенту
Уроків: 34
Мова курсу: Українська

Пізніше, можливо, додам групові сесії + модулі з практичного блоку 1-9, + медитації й інші матеріали.

https://www.komarida-study.com/services https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7fnB7qbOdApg5gG7NGyyZv5GecUk9tYfdc75Di29hbRSV-A/viewform https://www.instagram.com/komaridka/

Останнє редагування:
Угорі