Клуб Я-здорова жінка, цілісний підхід до жіночого здоров'я і вагітності
тут ви знайдете:
Кому підійде Клуб
продажник:
тут ви знайдете:
- системний підхід до здоров'я під моїм керівництвом
- регулярні оздоровчі практики на 10-15 хвилин
- тепле співтовариство, підтримку і мотивацію від однодумців
- розбори ваших клінічних історій від мене-лікаря інтегративної медицини, к. м. н, акушера-гінеколога, ендокринолога, остеопата, кінезіолога
Кому підійде Клуб
- при гінекологічних захворюваннях (міома, ендометріоз, хронічні запалення, дисплазія шийки матки, кісти яєчника)
- для реабілітації після втрати вагітності
- для реабілітації після операцій
- для підготовки до вагітності
- при виснаженні яєчників
- при безплідді і невиношуванні
- для підвищення життєвої енергії і лібідо
- для підготовки до м'якої менопаузи
- розберетеся в першопричинах міоми, поліпа, кісти, ендометріозу, молочниці, виснажених яєчників і інших жіночих хвороб
- зберете цілісну картину здоров'я в інтегративному підході
- зрозумієте, чому класична медицина не може дати стійких результатів в лікуванні гінекологічних захворювань
- створите план відновлення здоров'я по етапах
- знайдете відповіді на питання, що робити з міомою, поліпом
- розберетеся, в яких випадках можна обійтися без операцій і гормонів
- якщо операція необхідна, дізнаєтеся, як підготуватися до операції, щоб легко відновитися
- зрозумієте, як можете допомогти собі завагітніти і виносити
- активуєте захисні сили організму
- активуєте протипухлинний імунітет, щоб організм міг сам розібрати вогнища ендометріозу та інших пухлин
- гармонізуєте гормональний фон-знизиться ризик зростання вузла матки, поліпів, кіст яєчника
- активуєте кровообіг і усуньте застої в області малого тазу
- звільніть грудо-черевну діафрагму, запустіть клітинне дихання по всьому тілу
- стабілізуєте тіло і усуньте витоку енергії
- з'являться сили і м'язовий тонус
- піде страх, апатія, безсилля
- з'явиться впевненість в тому, що ви можете керувати своїм здоров'ям
- кандидат медичних наук, лікар акушер-гінеколог, лікар остеопат, прикладний кінезіолог, клінічний психолог
- засновник академії інтегративної медицини та психотерапії "БАЗИС", Інституту інновацій підготовки до вагітності
- автор освітніх програм "Школа жіночого здоров'я", "Домашня остеопатія і фізіотерапія", "Біологія зачаття", "інтегративна гінекологія"
- досвід викладання для прикладних кінезіологів: з 2018 р, Академія прикладної кінезіології та мануальної терапії (М. Москва), авторський курс "Практики інтегративної гінекології"
продажник:
https://privatelink.de/?https://healthcreation.ru/club?gcmes=26470612184&gcmlg=8147902#reg