Що нового?

Набір учасників Я зможу (Юлія Плескачевська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 109.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви отримаєте:
  • запис вебінарів
  • записи онлайн зустрічей
  • 8 завдань
що буде:
  1. Урок 1. Як вибрати свій напрямок в фотографії. Ключ до професіоналізму. Вибір ніші. Тривалість 1,5-2 години
  2. Урок 2. Основа фотографії. З чого складається хороша фотографія. Фундамент, який важливий доя фотографа будь-якого напрямку. Основи аналізу фотографічного зображення. Ключ до професіоналізму. Мій досвід. Тривалість 1,5-2 години
  3. Урок 3. Портфоліо. Чому до нас йдуть "не ті" люди. Як притягнути "свого" клієнта. Тривалість 1-1, 5 години
  4. Урок 4. Підготовка в зйомці. Спілкування з клієнтами до зйомки. Вибір локації. Одяг. Референси. Алгоритм процесу зйомки. З яких кадрів я починаю зйомку. Робота з моделями: постановка, емоції, живе спілкування. Тривалість 1,5 години
  5. Урок 5. Композиція в сімейній зйомці. Як робити цікаві запам'ятовуються кадри. Тривалість 1 год
  6. Урок 6. "Технічна частина". На яку техніку я знімаю. Які налаштування я використовую для різних завдань. Робота з об'єктивами 30 і 50 mm. Як полюбити широкий кут? Нюанси роботи з 35 mm. Мої секрети чистого исходника і м'яких тіней. Робота зі світлом в яскравий сонячний день: як красиво знімати і не боятися Сонця. Налаштування: світлий ключ. Налаштування: Темний ключ. Тривалість 1-1, 5 години
  7. Урок 7. Практика зйомка. Фотозйомка в режимі онлайн. Я буду коментувати кожну дію, показувати результат на камері. Ви можете в режимі реального часу задати питання. Алгоритм. Різні точки зйомки вдалі ракурси. Поширені помилки і як з уникнути. Робота з моделями. Тривалість 2 години.
  8. Урок 8. Вибір серії + обробка. Принципи вибору фотографій для серії. Алгоритм, який спростить процес. Обробка в LP. Швидка і якісна обробка в PS. Кожен учасник отримає пресети і Екшени від мене. Тривалість 1,5-2 години
для нових камер необхідно коригувати і підлаштовувати пресети.

Старт 08.11.2020

Продажник
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/julia_gelas/

Угорі