Що нового?

Придбаний Як боротися за своє (Павло Зигмантович)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 221 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
впевнений, у Вашому житті бувають ситуації, коли ви опиняєтеся перед вибором — наполягти на своєму або промовчати.

Наприклад, колега просить вас зробити його частину роботи. І начебто людина хороша, і робота не така вже й важка.... Але ж це його робота! І Вам за виконання його роботи дістанеться в кращому випадку подяку.
І ви опиняєтеся в поганій і неприємній ситуації: ви не можете відгукнутися на таке прохання — для вас це буде занадто дорого або неприємно, і ви не можете відмовити — це сильно зіпсує ваші відносини. І ви ще й винуватим будете себе почувати, чого теж зовсім не хочеться.

І таких ситуацій маса, і вони стосуються не тільки грошей. Найближчі ситуації, які приходить мені відразу на розум:
  • на роботі перерозподіляють місця в офісі і ваше віддають іншому співробітнику.
  • ви зробили роботу, але вам виплачують менше обумовленої суми.
  • на роботі попросили залишитися на вихідні-проект горить, а у дитини в цей час випускний
  • друзі попросили зробити велику роботу, а яку назвати суму — не зрозуміло.
і так далі, продовжувати описувати такі побутові ситуації можна дуже довго.

Кожна така ситуація може з'їдати масу сил і нервів (якщо ви наступите собі на горло і піддастеся на вмовляння) або може закінчуватися конфліктом (якщо ви все ж відмовите). В особливо неприємні дні кілька ситуацій один на одного нашаровуються, і тоді взагалі стає незрозуміло, що ж робити.

Чи є з усього цього вихід?

Так, вихід є. І про нього я розповім на своєму новому вебінарі "як боротися за своє". На вебінарі Я дам набір конкретних технологій і прийомів, які дозволяють відстоювати свої права на що-небудь (в психологічному сенсі), не лаючись з людьми.

Як це можливо? Я часто згадую про" асертивності " — специфічному поведінці, яке дозволяє впливати на людей, домагатися свого, залишаючись з людьми в хороших відносинах. Спеціально уточню: не маніпулювати людьми — я переконаний, що маніпуляції і агресія псують відносини. Асертивна поведінка відносин Не псує. Ви робите так, як вважаєте правильним, але відносини з людьми не псуються. Ви не сваритеся, а цивілізовано домовляєтеся і все вирішуєте.

Продажник
https://privatelink.de/?http://zygmantovich.com/?p=13763

Угорі