Що нового?

Придбаний Як дівчатам швидко розібратись у крипті і за тиждень заробити свою першу 1000$. Пакет стандарт (Катерина Шухніна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 21000 ГРН
Учасників: 10 з 40
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 546 ГРН
25%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
буде корисним для вас, якщо:

Ви хочете розібратися, як працює крипта і як на ній можна заробляти, приділяючи цьому 1-3 години на день

На майстер-класі я докладно розберу покроковий план виходу на заробіток від 1000$, за яким дівчина без досвіду в крипті і без вкладень може почати заробляти

Ви мрієте знайти свою справу, яка дозволить працювати з дому та проводити багато часу зі своєю родиною

Я поділюся 12 способами заробітку на крипті та на реальних прикладах покажу, що крипта – це реальний спосіб заробітку. Саме крипта дала мені та тисячам дівчат можливість отримувати стабільний дохід у валюті, мати власний дохід, мати можливість подорожувати та купляти брендові речі.

Думаєте, що крипта – це щось складне, і у вас не вийде

На безкоштовному майстер-класі я доведу вам, що заробляти на крипті може будь-яка дівчина будь-якого віку і це набагато простіше, ніж здається. Більше того – розповім, як заробляти на крипті зовсім без вашої участі.

Я пройшла шлях від роботи на 4 роботах одночасно

Щоб можна було забезпечити собі той рівень життя, про який так мріяла ще на той час

До доходу 200 000$ на рік на крипті

Покупки Porsche Macan GTS та вілли на Балі, люксових брендів та польотів першим класом

Тому точно знаю, як будь-яка дівчина може дійти такого ж результату!

Катерина Шухніна

З 2017 року у сфері фінансів та інвестування

Найкраща угода: з 20$ зробила 20.000$

Рекордний заробіток: 13.000$ за одну ніч

Має 1,4 млн $ в управлінні

За 5 років збільшила капітал на 1000%

Купила Porsche Macan GTS та віллу на Балі на гроші, зароблені у крипті

Пакет стандарт, стоимость 499 $, (есть ещё пакет VIP) отличается сроком участия в комьюнити и для начинающих (обрезанный).
Курс ноябрь - декабрь 2024 года.

499$

посилання на безкоштовний майстер клас
https://profit-lady.com/live_1step_v1_old/

Угорі