Що нового?

Придбаний Як досягати фінансового успіху (Ольга Коробейникова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 1 з 35
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 54.5 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Как достигать финансового успеха (Ольга Коробейникова)

Програма курсу:

1 день
Не хочу працювати "на дядька" або чому, коли мені хтось платить гроші, я відчуваю себе приниженим?

Лекція (1 година) + трансформаційна медитація (0.5 години)

2 день
За себе одного відповідати простіше, ніж за інших або чому оточення постійно підводить, і на нього неможливо покластися? Що в моєму его заважає мені сформувати сильне оточення, чому я не можу відпустити свою значимість?

Лекція (1 година) плюс трансформаційна медитація (0.5 години)

3 день
Хочу працювати у вільному графіку, але чому після переходу на вільний графік роботи не виходить організувати себе і бути продуктивним? Чому люди поруч часто критикують і знецінюють мене? Чому, пішовши в свій бізнес, я не можу чітко планувати свій день і управляти декількома процесами? Як це відбивається у відносинах з колективом і всередині сім'ї? Як концентрувати увагу і не відволікатися?

4 день
Люблю всіх контролювати, але не люблю, коли контролюють мене. Як розвинути в собі здорову самокритику і знайти енергію для професійного зростання? Чому мене оточують безвідповідальні люди або ті, хто не вірить в себе? Як перестати витрачати свою енергію на те, щоб мотивувати і контролювати їх? Цілі та потенціал для розвитку надихають або лякають мене? Як проявляється контроль в сімейних відносинах: я так багато роблю, але не бачу подяки

5 день
Довіряти = пустити все на самоплив або в чому причина дисбалансу між контролем і довірою? Як довіряти своїм співробітникам і підлеглим і делегувати обов'язки? ДОВІРА або відпускання всього на самоплив в психосоматики і сімейних відносинах

6 день
Дружба чи гроші? Як створити партнерські відносини в колективі або в бізнесі, не зраджуючи свої інтереси? Боюся критикувати. Чому дружба виснажує і оточують лише ті, кому щось потрібно? Що важливо змінити на рівні енергії та світогляду, щоб створити надійні дружні стосунки

Курс для вас, якщо
  • ви Керівник, але не можете підібрати потрібну команду, і співробітники часто співробітники вас підводять
  • вам складно бути в колективі і Ви прагнете піти з нього
  • роботодавець не цінує вас і не дає можливості рости
  • ви відчуваєте дискомфорт, коли отримуєте гроші від кого-небудь
  • ви-жінка, і вам некомфортно, коли ваш чоловік дає вам гроші або забезпечує, ви не відчуваєте себе на рівних
  • ви відчуваєте себе виснаженою і втомилися за все відповідати, так як тягніть на собі весь побут, дружина, дітей, Фінанси сім'ї, тому боїтеся відкривати свою справу
  • ваша праця низько оплачується
  • ви хочете реалізовуватися і рости професійно і фінансово, працюючи за наймом.
https://quantacademy.ru/naim_ili_sobstvenui_biznes

Останнє редагування модератором:
Угорі