Що нового?

Придбаний Як досягти максимальної м'язової маси: 7 секретних способів (Брендон Картер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11398 ГРН
Учасників: 0 з 188
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 63.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

як досягти максимальної м'язової маси.
Кращі методи нарощування м'язів за максимально можливий короткий час. Книга написана для тих, хто займається без стероїдів

Ultimate Mass: 7 Secrets to Build Muscle Fast As Hell/як досягти максимальної м'язової маси: 7 секретних способів диявольськи швидко наростити м'язи
Обсяг оригіналу: 116 сторінок
Формат перекладу: doc або pdf
Автор книги:
Брендон Картер (відомий тренер, дієтолог, фітнес-модель Nike, Adidas, Puma, Jordan, Mens Health та ін.)

Опис книги:
Якщо ми з вами схожі, то ви теж випробували безліч продуктів, тренувань і дієт, які не допомогли вам наростити м'язи. Я почав тренуватися п'ятнадцять років тому і на той момент був у цьому питанні абсолютно неосвічений. Я витратив масу часу на різноманітні дієти і плани тренувань, але у мене не виходило набрати значну м'язову масу і при цьому не поправитися.
Через роки проб і помилок, я, нарешті, виявив секрети нарощування м'язів без нарощування жиру. Я не хочу, щоб ви теж проходили через роки проб і помилок! Я поділюся з вами всіма секретами нарощування мускулатури, які вам потрібні. Нарощування м'язів без нарощування жиру - не настільки складний процес, яким його представляють. Насправді, він досить простий.
Ось кілька моментів, які ви дізнаєтеся з цієї книги і які допоможуть вам наростити м'язи:

• як наростити більше м'язів шляхом менших тренувань
  • Як наростити сухі м'язи без жиру
  • як природним чином підвищити свій рівень тестостерону
  • як підняти свою дисциплінованість в спортивному залі... і в житті
  • як нарощувати м'язи під час сну
  • і багато іншого!
ця книга увібрала в себе кращі відомі мені методи нарощування м'язів за максимально можливий короткий час. Я вже десять років працюю персональним тренером. Я працював у кращих спортивних залах Нью-Йорка. Я тренував професійних атлетів і топ-моделей. Крім того, я працював фітнес-моделлю для таких компаній, як Nike, Adidas, Jordan, Puma.
Все це я розповідаю до того, щоб ви розуміли: я знаю, про що говорю. Я багато років використовую всі описані тут техніки в особистих тренуваннях і тренуваннях моїх клієнтів. І вони всі працюють!

https://privatelink.de/?https://www.amazon.com/ULTIMATE-CUTS-SECRETS-BURN-FAST-ebook/dp/B00HMQS8TA/ref=pd_sim_351_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=EK5BGQ41DBAH4WNNVSHF

Угорі