Що нового?

Придбаний Як думки перетворювати на події (Леонід Каюм)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У тренінгу коротку назву:"як думки перетворювати в події".
Але є і довге: "процвітання в голові: як налаштувати своє мислення на сприятливий хід подій".

Це буде один з найкрутіших моїх вебінарів, але, одночасно, один з найбільш нудних. Він буде нудний
для тих, хто чекає, коли за них хтось щось зробить, халявщиків по життю, яким треба все і відразу, нічого не роблячи. Крутим він буде для тих, хто прийде на вебінар, Як на практичне заняття, і відразу почне робити.

Так, це неправильний вебінар, тому що я не буду давати море "смачної" інформації, вражаючи слухачів
своєю експертністю-ми з вами будемо вчитися думати. Години півтори-дві ми будемо думати!

Ви прийдете з конкретними запитами, і я буду показувати (а ви, сподіваюся, будете відразу практикуватися), як правильно думати, щоб траплялося те, що вам треба.

Я покажу, як видаляти з голови деструктивні думки, які як магніти притягують неприємності.

Я опишу принципи мислення, що лежать в основі будь-якого успіху.

Я відкрию вам секрети, які допоможуть вам легко виконувати свої бажання.

Я знаю багато людей-успішних і не дуже. Але і ті, і інші, як правило, орють. На створення свого
рівня життя у них йде дуже багато часу і сил.

А я творю. Я вільний. Я насолоджуюся життям і легко отримую те, заради чого багато інших орють!

Магія здійснення мрій, чари життя закладені в нашому "казанку". Але реалізація чудес починається тільки тоді, коли ваш "казанок" буде правильно "варити".

Леонід Каюм
  • 27 років езотеричних практик,
  • 10 років консультаційної роботи,
  • Автор 8 книг, що вийшли в найбільшому російському видавництві (2 з них ставали бестселерами озону),
  • творець проекту"передбачення",
  • Автор понад 80 трансформаційних програм, програм з розвитку інтуїції, досягнення цілей, програм підвищення везучості.
https://privatelink.de/?https://shop.leonidkayum.ru/order/kak-mysli-prevrashhat-v-sobytija/

Угорі