Що нового?

Набір учасників Як грамотно на автопілоті будувати пропозиції в англійському (Діана Семеничева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1864 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 84.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви отримаєте

• відеоуроки;
  • аудіоверсії уроків;
  • Уроки у форматі PDF.
Тренінг підійде для тих, у кого есть знання граматики, але ще залишилися прогалини .

В результаті тренінгу ви дізнаєтеся все Про порядок слів в англійському реченні — і багато іншого.

про автора

Мене звуть Діана Семеничева. Я коуч, спікер найбільших конференцій, автор успішного онлайн-проекту "ефективна Англійська з експертом", автор і ведуча інтенсивних тренінгів та семінарів з англійської мови, відома своєю ефективною методикою. Також я кандидат економічних наук зі світової економіки.

За час існування проекту створено велику кількість онлайн-тренінгів з використанням передових технологій, найвідоміші з яких: "секрети успіху з перших вуст", річна навчальна програма "ефективний Англійський MAXIMUM", "Англійська для мандрівників: як вижити і вільно спілкуватися за кордоном", "Вся граматика англійської мови" і багато інших.

"Навчаю тільки на живих, цікавих, надихаючих матеріалах носіїв мови. З мною ви поринете в реальний англійську мову, англійську мову, а не в навчальні посібники. Зазвичай про мої тренінги кажуть: "Це більше, ніж англійська!".

За 4 роки існування проекту "ефективна Англійська з експертом" мої тренінги пройшли тисячі спраглих оволодіти англійською. Мої учні отримують приголомшливі результати: вже на 2-3 занятті багато хто з них починають чути і розуміти мову носіїв мови, тобто досягають того, що їм не вдавалося зробити роками!

В цілому англійською мовою займаюся вже близько 30 років. Все моє життя цілком і повністю пов'язана з англійською мовою.

Я закінчила один з провідних вузів Росії за спеціальністю "Світова економіка", де 5 років інтенсивно студіювала ділову англійську, потім в 24 роки захистила кандидатську дисертацію за тією ж спеціальністю.

Більше 10 років практикувала ділову та дипломатичну англійську в бізнес-сфері, державних структурах, некомерційних організаціях, займала відповідні високі позиції, пов'язані з міжнародною діяльністю.

Більше 3-х років викладала ділову та дипломатичну англійську по лінії ЮНЕСКО.

З 2002 р.я була репетитором і потім стала коучем з англійської мови.

У мене багатий досвід спілкування з носіями мови як в професійному, так і в особистому плані. Активно взаємодію з іноземцями з усього світу, що неймовірно розширює мої горизонти і допомагає мені бути в тонусі і в курсі новітніх тенденцій в області розвитку англійської мови. Знання англійської дозволяє мені проживати моє життя крізь призму таких часто звучать тверджень:" світ без кордонів "і"спілкування без кордонів".

Завдяки накопиченим знанням, набутим навичкам і моєму особистому досвіду, з роками у мене склалося чітке уявлення з якими проблемами стикаються вивчають англійську мову.

В результаті я розробила і роками відточувала авторську методику викладання англійської мови, яка дозволила б оволодіти нею максимально швидко і ефективно. Я не стою на місці, постійно вдосконалююся, перебуваю у вічному пошуку новітніх методик, інструментів і ресурсів, які значною мірою полегшать завдання оволодіння мовою.

І найголовніше, я можу допомогти в цьому саме вам!

Я абсолютно переконана, що не буває людей, не здатних вивчити іноземну мову. Різниця лише в швидкості засвоєння матеріалу, кому-то мова дається легше, але опанувати їм під силу кожному при бажанні і певних зусиллях.

Хоча за ніч вивчити англійську неможливо, будемо реалістами, але мій досвід, напрацьовані методики дозволяють це зробити максимально ефективно і в найкоротші терміни!

Бажаю успіхів!
https://privatelink.de/?https://engexpert.ru/kak-gramotno-na-avtopilote-stroit-predlozheniya-v-anglijskom/

Угорі