Що нового?

Придбаний Як я складаю опис Аватара в психології з нуля (Олександр Ампір)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 173 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 7.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Реаліті шоу в середу 26 вересня в 20.00 мск. "Ох, вже цей ненависний аватар!"- це не моя фраза, Я, як видатний копірайтер поцупив її у когось із конкурентів ). Але вона (ця фраза) прям точно описує той настрій, яке ходить навколо питання опису своєї цільової аудиторії і аватара клієнта. Я сам свого часу прям ненавидів процес опису аватара, а то, що робив, робив неправильно. Тому що по розуму було робити сильно лінь. Тому я дуже добре розумію вас, коли ви не хочете братися за вивчення і опис вашого аватара, і не розумієте взагалі, як це робити.

А хочете Я вам покажу спосіб, який дозволяє описати аватара за 1-2 години? Ні, давайте не так. Хочете, я опишу вашого аватара прям при Вас? Зробимо таке реаліті шоу, де я в прямому ефірі, візьму Вашу тему, і при Вас опишу вашого аватара, хочете так? А ви взагалі розумієте, навіщо описувати аватара? Ви в курсі, що чим точніше у вас цей образ, тим легше будувати ваш Інфобізнес, тим більше ви зможете заробляти? Якщо в курсі, то добре. Якщо ні, то тепер в курсі.
  • Мета 1: показати вам наочно в режимі реального часу, що все набагато простіше, ніж вам здається. Ви побачите, як я сам це роблю. Причому не на прикладі мого інфобізнесу, толку в цьому ніякого і користі вам теж. А на прикладі однієї з тим психології, яку я візьму прям з чату учасників. Цікаво?
  • Мета 2: з цієї зустрічі вийде крутий інфопродукт, який я буду продавати за 1500 руб. Сама зустріч теж платна, з Понеділка її вартість буде 990 руб. а зараз, і до кінця неділі, для найшвидших і активних вартість всього 470 руб!
чому не безкоштовно?
  • технології, які я покажу, вони йдуть тільки в закритому доступі в платних матеріалах. Було б несправедливо їх роздавати безкоштовно по відношенню до тих, хто за них заплатив.
  • мені не потрібно, щоб на цій зустрічі було багато учасників, тому що я буду брати приклади з чату і буду відповідати на Ваші запитання. А це зручніше і комфортніше робити у вузькому колі.
  • я хочу бачити на цій зустрічі не просто цікавих, А тих, кого питання опису аватара дійсно турбує. Хто хоче працювати і діяти.
  • і ще важливо, що ті люди, які зараз не куплять, вони потім побачать круті відгуки, і в підсумку все одно куплять, але за вартістю 1500 руб .тому мені вигідно, щоб зараз самі нерішучі не зважилися, але зважилися потім.
тому, якщо ви-рішучі, якщо хочете побачити, як я в режимі реального часу складаю з нуля опис аватара в психології в темі, яку виберу прям з чату. Побачити цю технологію, почути нюанси! Адже я ще й буду говорити, чому я роблю саме так, а не інакше. І буду кожне питання пояснювати, що він означає, І як необхідно правильно на нього дивитися і т. д. загалом, цікаво?

Для кого буде корисна ця зустріч?

• для тих, хто поки не знає в повній мірі, що таке аватар, але точно знає, що це важливо.
  • для тих, хто добре розуміє важливість цього питання, але поки не розуміє, з якого боку до нього підібратися.
  • для тих, хто вже складав або зараз складає аватара, але є сумніви, що щось робиться не так, і хоче подивитися на практиці, як це робити правильно.
  • для тих, чий Інфобізнес не розвивається, і вже є розуміння, що швидше за все справа в аватарі клієнта.
https://privatelink.de/?https://vk.com/wall-5267774_3892

Угорі