Що нового?

Набір учасників Як легко вирахувати свою справжню природу і втілювати свою щасливу долю (Оксана Кошуріна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2537 ГРН
Учасників: 0 з 27
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 97.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 65015

Тариф Стандарт
За один місяць під керівництвом двох кураторів ви освоїте повний розрахунок з нуля своєї карти життя. Щоб знайти свої таланти, зрозуміти призначення, обчислити свої ключові енергії сили, дізнатися дари і сценарії роду, зрозуміти причини захворювань, розібратися з відносинами і грошима.

Навчіться складати прогнози по роках і розуміти головну енергію року.
Навчіться складати та складати особисті коди сили: код мільйонера, код майстра, код здоров'я та сили, код родової сили.
Не тільки собі, а так само своїм близьким і своїм клієнтам.
Дізнаєтеся як встати на свою лінію життя, де легко втілиться ваше призначення, де ви зможете вибудувати і прожити стан майстерності, багатства, любові, Здоров'я, сили роду.
Зрозумієте як йти цим шляхом з ясним розумінням кожного кроку і відчувати себе творцем своєї реальності.

Для кого?
  1. ви загрузли в сумнівах: "Хто я? Який мій шлях тут? Які завдання моєї душі? Що робити, щоб прожити своє призначення?
  2. ви буксуєте по життю і як ніби в полоні невідомо чого. Швидше за все справа в кармі минулих життів. Щось, що вами поки не усвідомлено тримає і стопорить вас.
  3. або ось тема здоров'я. Що звідки взялося? Чому саме ця болячка причепилася до мене? Звідки вона? Який урок мені треба винести, щоб зцілитися? Не знаєте? А є чіткі відповіді на ці питання.
  4. Що за таємниці є в моєму Роду? Які ресурси? Яка сила? Які сценарії? Які затики? Через що я можу підключитися до сили роду?
  5. відносини. Теж вічна тема: чому весь час не ті? Або чому він весь час поводиться так? Ви зрозумієте як це створили і як припинити. Хочеться вже любові і гармонії? Ви почнете її будувати покроково і насолоджуватися відносинами.
  6. гроші. Завжди хвилююче питання. Звідки беруться, куди діваються, чому не приходять, що робити? І в цьому курсі вас чекає особистий код мільйонера.
    Це що? Це програми і страхи, які треба прибрати. Це сила, яку треба включити. Це те, чого треба уникати, щоб бути при грошах завжди.
  7. негативна карма минулого і сьогодення. Відчуваєте, що самі десь накосячили і тепер змушені розплачуватися? Може в цьому житті, може в минулому. Ні. Розповім, що реально важливо. І що робити, щоб це виправити.
    Як домовитися зі світом і перестати бути покараною за помилки.
  8. втомилися шукати робочі практики і техніки? Більше нічого не треба шукати. У цьому практикумі зібрана система необхідних практик.
    І навіть більше. Учасниці минулих потоків підтвердять, що їм прийшло більше бонусів, ніж було спочатку озвучено, більше практик і знань.
  9. хочеться 1 раз і назавжди зрозуміти " хто я?"у цьому світі, в Роду, для себе,для людей? Щоб душа була спокійна, що вона прожила це життя не дарма.
вам точно сюди. У цьому курсі буде багато бонусів, конспектів, чек-листів, мандал, подарунків, практик в ефірі.Все, щоб ви зрозуміли і відчули свій зв'язок з вищими силами. І на питання " Хто я?"у вас була б чітка відповідь.

Якщо ви по справжньому вирішили стати господинею свого життя, то цей практикум - це те, що допоможе вам.
Це перший потік. Ви перші, хто отримає ці знання.
Це мікс знань з нумерології, арт-терапії та психології, освоївши яку один раз ви завжди будете розуміти хто ви, куди вам, що робити зі здоров'ям, з Родом, з призначенням, з відносинами, з грошима. І зможете допомогти в цьому своїм близьким і клієнтам.

Практикум " як легко обчислити свою справжню природу і втілювати свою щасливу долю?"
1. Ви розберетеся в своїй особистій нумерологічній карті життя з урахуванням всіх практичних секретів і тонкощів.
Після практикуму ви отримаєте ясність в розумінні свого шляху. І зрозумієте як і що робити, щоб повернути в своє життя силу, яскравість і сенс.
  1. Ви розберетеся в своєму життєвому потенціалі, у всіх талантах і блоках, здібностях, можливостях, які там є . І зможете оживити своє природне сяйво.
  2. Розберетеся з кармою минулих життів. Заберете звідти еліксир сили. І зможете перетворити гальма в прискорювачі.
  3. З'єднаєтеся з силою роду і почнете нарешті транслювати силу, а не руйнування. Зрозумієте, що там за дари: цілительство, гроші, любов, відносини, таланти. Що ще і як це взяти з глибин роду, щоб виростити родюче древо)
  4. Блоки? Так, їх багато. У кожній сфері будуть свої. Хороша новина в тому, що їх можна вирахувати. Це хтозна шифр від сейфа) ви перестанете перебирати в голові незліченну кількість варіантів, а просто будете знати що і коли робити?
  5. Для збільшення доходів зробите практики і" домовтеся " з сумою, яка вдвічі більше, ніж ваш поточний дохід.
  6. Здоров'я? А що якщо я скажу, що там всього кілька чисел, які визначають здоров'я або хвороба. І знаючи їх ви завжди зможете підстелити соломку.
Як діяти на випередження і забезпечити собі здоров'я? Ось тут буде про це.
8. Відносини в радості і любові, щоб чоловік був чоловіком поруч з вами, підтримував, забезпечував? Так? А всього три числа. І все, що над зрозуміти.
І відпустять ось ці всі питання"за що? Чому? що робити? як його надихнути?
Заспокоїтися і впливати. Я вважаю, прям круто. Мовчки впливати. І спостерігати) за квітами, подарунками і так далі.
  1. Призначення? Так. Залишила на десерт. Ви дізнаєтеся які є рівні призначення, коли яке включається? Яке ви пропустили? Що робити? І яке зараз чекає включення?
  2. Навчіться вираховувати потенціали майбутніх років. Дізнаєтеся як зрозуміти, що мене чекає в цьому році? А в наступному? Навчіться робити прогностику по роках.
Хочете співналаштування з кожним роком? Що там? Яка головна енергія? Що робити, щоб бути на коні? Ось тут про це.

Тариф Стандарт

https://privatelink.de/?https://vk.com/club179131751?w=wall-179131751_55217

Угорі