Що нового?

Придбаний Як малювати акрилом швидко, вільно і сміливо. 50 ефектних картин (Марк Нельсон)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 147 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 19.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Це повний курс акрилового живопису, заснований на навчанні ключовим технікам. Виконуючи покрокові уроки від простого до складного, ви освоїте всі прийоми, створюючи прості невеликі картини. В кінці курсу у вас збереться приголомшлива колекція з 50 міні-картин на полотні, папері або дереві — наочне свідчення ваших навичок і творчих здібностей! Ви створите роботи на різні теми: від абстракцій і простих вправ зі змішування кольорів до тематичних полотен, що зображують квітку, Захід, міський пейзаж. Книга ідеально підходить для першого знайомства з акриловими фарбами. Вона стане в нагоді і тим, хто хоче вдосконалити свої навички, але боїться чистого полотна. Звільнитеся від затискачів, що заважають вам творити, і замініть їх нестримної пристрастю до творчості і створення міні-картин!
я постарався передати свою любов до простих мініатюр і розробив покрокові проекти, доступні учням будь-якого рівня. Кожна картина може бути намальована менше ніж за годину.

Я чітко пам'ятаю, як, будучи двадцятирічним студентом художнього коледжу, одного разу провів цілий день у Національній галереї у Вашингтоні. Я бродив по залах, стіни яких були обвішані великими класичними полотнами — величезними картинами Марка Ротко, Караваджо, Альберта Бірштадта. Раніше я бачив їх лише у вигляді репродукцій у підручниках з історії мистецтва, і реальні масштаби мене приголомшили.

А потім сталося несподіване: я увійшов в невеликий затишний зал, де на стінах висіло кілька маленьких картин. Я вдивлявся в ці мініатюрні полотна, і одне особливо привернуло мою увагу: автопортрет французького художника Анрі Фантен-Латура. "Як таке можливо, — подумав я, - щоб у музеї, повному багатометрових шедеврів, моєю улюбленою картиною став саме цей скромний маленький портрет?"

З того дня я перейнявся любов'ю до маленьких картин. Кращі зразки мініатюр прямолінійні і сильно впливають на глядача. На маленькій картині менше місця для зайвих деталей, тому вона більш безпосередня, ясна і чарівна. Монументальним полотнам часто цього не вистачає.
Для кого ця книга
  • Для тих, хто хоче навчитися малювати акриловими фарбами.
  • для досвідчених художників, які бажають освоїти нові навички і дізнатися корисні прийоми і секрети роботи акрилом.
Дата написання: 2020
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/kak-risovat-akrilom-bystro-svobodno-i-smelo/

Угорі