Це повний курс акрилового живопису, заснований на навчанні ключовим технікам. Виконуючи покрокові уроки від простого до складного, ви освоїте всі прийоми, створюючи прості невеликі картини. В кінці курсу у вас збереться приголомшлива колекція з 50 міні-картин на полотні, папері або дереві — наочне свідчення ваших навичок і творчих здібностей! Ви створите роботи на різні теми: від абстракцій і простих вправ зі змішування кольорів до тематичних полотен, що зображують квітку, Захід, міський пейзаж. Книга ідеально підходить для першого знайомства з акриловими фарбами. Вона стане в нагоді і тим, хто хоче вдосконалити свої навички, але боїться чистого полотна. Звільнитеся від затискачів, що заважають вам творити, і замініть їх нестримної пристрастю до творчості і створення міні-картин!
я постарався передати свою любов до простих мініатюр і розробив покрокові проекти, доступні учням будь-якого рівня. Кожна картина може бути намальована менше ніж за годину.
Я чітко пам'ятаю, як, будучи двадцятирічним студентом художнього коледжу, одного разу провів цілий день у Національній галереї у Вашингтоні. Я бродив по залах, стіни яких були обвішані великими класичними полотнами — величезними картинами Марка Ротко, Караваджо, Альберта Бірштадта. Раніше я бачив їх лише у вигляді репродукцій у підручниках з історії мистецтва, і реальні масштаби мене приголомшили.
А потім сталося несподіване: я увійшов в невеликий затишний зал, де на стінах висіло кілька маленьких картин. Я вдивлявся в ці мініатюрні полотна, і одне особливо привернуло мою увагу: автопортрет французького художника Анрі Фантен-Латура. "Як таке можливо, — подумав я, - щоб у музеї, повному багатометрових шедеврів, моєю улюбленою картиною став саме цей скромний маленький портрет?"
З того дня я перейнявся любов'ю до маленьких картин. Кращі зразки мініатюр прямолінійні і сильно впливають на глядача. На маленькій картині менше місця для зайвих деталей, тому вона більш безпосередня, ясна і чарівна. Монументальним полотнам часто цього не вистачає.
Я чітко пам'ятаю, як, будучи двадцятирічним студентом художнього коледжу, одного разу провів цілий день у Національній галереї у Вашингтоні. Я бродив по залах, стіни яких були обвішані великими класичними полотнами — величезними картинами Марка Ротко, Караваджо, Альберта Бірштадта. Раніше я бачив їх лише у вигляді репродукцій у підручниках з історії мистецтва, і реальні масштаби мене приголомшили.
А потім сталося несподіване: я увійшов в невеликий затишний зал, де на стінах висіло кілька маленьких картин. Я вдивлявся в ці мініатюрні полотна, і одне особливо привернуло мою увагу: автопортрет французького художника Анрі Фантен-Латура. "Як таке можливо, — подумав я, - щоб у музеї, повному багатометрових шедеврів, моєю улюбленою картиною став саме цей скромний маленький портрет?"
З того дня я перейнявся любов'ю до маленьких картин. Кращі зразки мініатюр прямолінійні і сильно впливають на глядача. На маленькій картині менше місця для зайвих деталей, тому вона більш безпосередня, ясна і чарівна. Монументальним полотнам часто цього не вистачає.
- Для тих, хто хоче навчитися малювати акриловими фарбами.
- для досвідчених художників, які бажають освоїти нові навички і дізнатися корисні прийоми і секрети роботи акрилом.
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/kak-risovat-akrilom-bystro-svobodno-i-smelo/