хто веде тренінг?
Мене звуть Стас Буркін. Я противник голої теорії і прихильник практики. Займаюся партнерками і лідогенерацією. Трафіком в Інфобізнес. У кожен окремий проект я особисто залучаю по 200-300 цільових передплатників в день, багато з які стають клієнтами бізнесменів. Все, що Ви отримаєте в тренінгу - мій особистий досвід. Я пройшов все це сам, спробував, протестував і знайшов найприбутковіші схеми налаштування реклами. І я із задоволенням поділюся ними з вами.
що Ви отримаєте в цьому тренінгу?
- У тренінгу буде 5 уроків, тривалістю пів години/год
- У кожному уроці я включаю зйомку свого екрану і показую докладно, як я сам налаштовую рекламу і як досягаю відмінних результатів
- вам потрібно буде просто повторювати за мною і не винаходити велосипед
- в кінці кожного уроку ви будете отримувати домашні завдання. Я особисто буду їх перевіряти і давати зворотний зв'язок і рекомендації
- додатково Ви отримаєте документ з покроковим планом налаштування реклами. Залишиться тільки брати і впроваджувати
- цей тренінг послідовний - ви будете знати конкретно, з чого вам починати, що робити, куди і як рухатися
- також у тренінгу ви дізнаєтеся, як створювати такі картинки і тексти для постів, які будуть притягувати увагу людей і змушувати переходити за посиланнями
- ви дізнаєтеся, які тонкі параметри впливають на складання картинок, текстів, на тестування постів і спільнот Вконтакте
- я покажу вам, як уникнути стандартних помилок і підводних каменів на шляху до прибуткової налаштування і ви обженете ваших конкурентів
- ви дізнаєтеся, як знизити ціну кожного передплатника і знайти спільноти, які будуть "годувати" вас місяцями
- ви дізнаєтеся, як спростити свою роботу, почати автоматизувати і масштабувати процес, тим самим часу витрачати менше, а грошей робити більше
- і найголовніше: ви дізнаєтеся актуальні кейси, один з яких:"як всього лише за допомогою одного поста можна робити 100 000 руб в місяць"