що я отримаю в ході тренінгу?
План мінімум-це створення кожним учасником своєї власної електронної книги.
План максимум-створення книги + налаштування всіх необхідних інструментів інтернет-продажів + перші продажі і це вже до кінця тренінгу (!)
Тренінг розбитий на кілька ключових кроків, за якими ми і будемо з вами рухатися. Комусь може здатися, що написання книги це творчий процес і тут потрібно багато думати головою. Не буду сперечатися, почасти це так. Але в більшій мірі-написання книги це перевірена і відточена методика, в якій все зводиться до готових формул і шаблонів.
Вам просто потрібно буде повторити весь цикл і отримати на виході готовий результат: без зайвих дій, без проблем і інших головняків.
План мінімум-це створення кожним учасником своєї власної електронної книги.
План максимум-створення книги + налаштування всіх необхідних інструментів інтернет-продажів + перші продажі і це вже до кінця тренінгу (!)
Тренінг розбитий на кілька ключових кроків, за якими ми і будемо з вами рухатися. Комусь може здатися, що написання книги це творчий процес і тут потрібно багато думати головою. Не буду сперечатися, почасти це так. Але в більшій мірі-написання книги це перевірена і відточена методика, в якій все зводиться до готових формул і шаблонів.
Вам просто потрібно буде повторити весь цикл і отримати на виході готовий результат: без зайвих дій, без проблем і інших головняків.
- Пошук і вибір теми книги. Почнемо з пошуку і вибору теми книги. Для тих, хто тільки починає писати свої книги дане питання стає найбільш гостро, адже це перше, що потрібно зробити на шляху створення свого електронного твору. Для багатьох новачків вибір теми книги супроводжується численними питаннями: "а чи потрібно це людям?", "Чи варто писати на ту чи іншу тему, адже в інтернеті вже повно всього?", "А хто взагалі буде читати мою книгу?", "Чи маю я моральне право, щоб когось вчити в своїх книгах?", і т. д. Тому, насамперед ми розквитаємося з усіма цими заморочками і перепонами, які усуваються досить легко. Навіть якщо ви ніколи не писали книг і у вас немає жодної ідеї в голові, я покажу вам кілька простих і дієвих способів знайти кльову ідею і не напружуючись зробити свою книгу.
- складаємо план книги. Далі, я покажу вам як складати план книги. Від того, наскільки вдало буде складено план книги залежить підсумковий результат. Процес написання книги схожий на процес складання сценарію для фільму.А фільми, як вам відомо, можуть бути різними: нудними і нецікавими або захоплюючими і інтригуючими. Яку книгу хочете написати ви?Ви хочете щоб вашому читачеві було нудно? Або ви хочете захопити читача, щоб він проковтнув вашу книгу за раз, а потім прийшов за новою порцією?
- накидаємо чорновий варіант книги. Після того, як план буде готовий, ми зробимо чорновий варіант нашої книги. Цей процес схожий на пошук алмазу, який потім за допомогою ограновування ми будемо перетворювати в прекрасний діамант.
- огранювання. Потім, я покажу вам кілька дуже ефективних методик, за допомогою яких ви зможете знайти і додати в свій матеріал те, що в народі називається "родзинкою". Я був вражений, побачивши скільки цікавих ідей і думок приходить після застосування лише декількох інструментів.
- Використання професіоналів за смішні гроші. Я ніколи не був професійним письменником, Проте Мої роботи читаються так, ніби їх писав справжній фахівець з багаторічним стажем.Такого ефекту я домагаюся за рахунок залучення найманих професіоналів, однак фішка даної теми в тому, що роблю я це за смішні гроші. Я розповім вам як за дешево і сердито наймати крутих спеців, щоб вони допомогли вам поліпшити вашу книгу.
- що має бути в книзі, А чого бути не повинно. Обов'язково розберемо основні постулати, які роблять книгу цікавою і корисною. Багато професійних авторів, не кажучи про новачків, допускають грубі помилки, включаючи в книгу те, чого давати в ній було не потрібно.
- створимо і налаштуємо необхідні інструменти продажів. Мало книгу написати, потрібно зробити так, щоб її купували. Найоптимальніший спосіб продажу електронних книг - це через Інтернет. Інтернет-це величезний ринок збуту, фактично весь світ. Тому, на одній, навіть маленькій електронній книжці можна заробляти дійсно великі гроші.
- Мета книги. Залежно від мети книги її зміст може значно відрізнятися.
- Покажу як легко і швидко знаходити цікаві, затребувані теми, на які можна написати необмежену кількість електронних книг.
- розвінчаємо всі міфи і забобони про те, що книгу може написати тільки науковий співробітник з трьома вищими освітами.
- розповім як зробити книгу швидко і ефективно. Особливо корисно, якщо у вас мало або взагалі немає часу.
- кілька простих і дохідливих схем створення цікавих електронних книг.
- де брати матеріал для книги
- Як написати смачну і цікаву книгу, навіть якщо у вас була двійка з російської мови в школі [методика "мова без кісток"]
- Як правильно структурувати матеріал.
- Методика роботи з інтелект-картами.
- розкрию секрет чому кожна людина може створювати неперевершені книжкові шедеври і заробляти на цьому гідні гроші.
- навчу працювати з фрілансерами, незамінними помічниками при створенні ваших електронних книг.
- Покажу два способи створення електронних книг: швидкий і повільний. Поясню їх переваги і недоліки.
- дізнаєтеся чим чіпляти читача.
- Дам кілька технік доопрацювання матеріалу.
- розберемо питання ціноутворення, щоб відповісти на питання - скільки повинна коштувати ваша книга.
- розповім навіщо і як збирати зворотний зв'язок.
- навчу збирати контакти клієнтів, що допоможе вам збирати великі гроші при запуску продажів нових книг.
- поясню як знаходити клієнтів через Інтернет. Розглянемо як безкоштовні способи, так і платні.
- Навчіться ефективно використовувати свій час, щоб встигати ще більше