Що нового?

Придбаний Як народити здорову дитину. Перші пологи (Марія Котлярова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 1 з 45
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 42.5 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

як народити здорову дитину

Позбутися від страху болю і травм. Дізнатися секрети благополучних пологів

ви отримаєте: 12 відео-уроків.

Урок 1
6 умов благополучних пологів: коли, скільки і де народжувати, чим погана стимуляція пологів

Урок 2
Спеціальна фізкультура для вагітних - знімаємо болі, готуємо тіло до пологів.

Урок 3
4 етапи пологів. Як зрозуміти, що пологи почалися?

Урок 4
Потужна психологічна практика, яка дає жіночу силу і впевненість.

Урок 5
Нова тенденція наших пологових будинків-боротьба з переношуванням. Що робити вже зараз, щоб не переношувати.

Урок 6
Пологи без болю. Як рухатися на сутичках. Дихати. Звучати. Техніки роботи з болем. Загалом, все про те як народжувати.

Урок 7
Окремий урок по звучанню в пологах

Урок 8. Спеціальний блок
Це буде індивідуальний блок для кожної з трьох груп. Перша група-ті, хто народжує в перший раз. Друга група-другі, треті або наступні пологи. Третя група-природні пологи після кесаревого розтину.

Урок 9
Робота зі страхами: страх за дитину, страх болю, смерті, розривів, невірних дій лікаря, повтору травматичних пологів.

Урок 10
Спеціальна практика по роботі зі страхами.

Урок 11
Малюк народився! Грудне вигодовування. Догляд за малюком. Плацента. Щеплення.
Юридичні питання. Післяпологове відновлення.

Урок 12
Практика, яка допоможе швидше відновитися після пологів, профілактика післяпологової депресії.
автор: ведуча курсу-Марія Котлярова. Більше 15 років готую вагітних до пологів. І супроводжую пологи. Я практик. Базова освіта-вища медична. Потім навчалася психології. Щороку підвищую свою кваліфікацію, беру участь у міжнародних конференціях, розробила свої методики корекції психологічного стану вагітних. Ну і просто живу і виховую своїх чотирьох дітей. Яких народила сама, зі своїм вузьким тазом. Переконана і знаю з досвіду, що жінки як і раніше вміють прекрасно, чудово народжувати здорових діток! І судячи з відгуків, мої дівчатка згадують свої пологи з радістю і бажаємо народжувати Ще

А ще у мене є мрія: відкрити пологовий центр з умовами, які були в Пітів'єрі в центрі Мішеля Одена

Продажник:
https://gotovakrodam.com/home https://club.lisafresh.ru/detoks-programma-letnij-refresh/

Останнє редагування модератором:
Угорі