Що нового?

Придбаний Як назавжди позбутися від загострень геморою (Сергія Панічек)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 270 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ця книга містить в собі всі необхідні вам відомості, які знадобиться для того, щоб:
  • швидко отримати всі необхідні знання для розуміння причин виникнення і загострення гастриту, порушень кислотності шлунка, метеоризму, здуття живота, діареї, запорів і геморою;
  • забезпечити максимально ефективне лікування зазначених захворювань;
  • як наслідок двох перерахованих вище пунктів – ваші захворювання поступово покинуть організм, ви станете здоровою людиною. Все буде залежати тільки від того, наскільки сумлінно ви пропрацюєте і втілити в життя міститься в зазначеній книзі матеріал.
  • отримати всі ті вигоди і переваги, які дає життя здоровій і цілеспрямованій людині, якій не потрібно витрачати час і гроші на відвідування лікарів і покупку дорогих ліків!
інформація, що міститься в даній книзі, допоможе вам швидко і максимально ефективно вирішити кожну з перерахованих завдань. А рішення всіх цих завдань і буде мати своїм результатом ...

" напевно це чергова нікому не потрібна книжка, які продаються в Рунеті на кожному кроці, яких я накупив безліч і від яких немає ніякого толку..."

Ось що я вам скажу: всі ті автори, які продають непотрібні і порожні книги, відбираючи ваші кровні грошики, не можуть ні в своїх рекламних текстах, ні в своїх книгах сказати вам нічого конкретного про те, як ефективно і назавжди позбутися від захворювань шлунково-кишкового тракту в домашніх умовах, і що найголовніше – як покроково домогтися бажаного результату.

Я ж можу вам все це пояснити конкретно, бо електронна книга, про яку йде мова, розкриває процес ефективного лікування зазначених хвороб у всіх деталях!

Інформації, яку вона містить, вистачить з лишком кожному, хто мріє про позбавлення від метеоризму, розладів травлення, діареї, запорів і геморою на дому, про відновлення власного здоров'я.

Маючи дану електронну Книгу будь-хто, хто хоче назавжди позбутися від метеоризму, розладів травлення, діареї, запорів і геморою, відразу отримає в своє повне розпорядження:

можливість швидкого і повного отримання всіх необхідних знань про захворювання, які називаються гастрит, метеоризм, розлади травлення, діарея, запор і геморой;

можливість повного розуміння внутрішніх процесів, що відбуваються у вашому організмі, що вимагають знань анатомії людського тіла. У книзі є всі необхідні схеми і малюнки за будовою нашого організму;

можливість швидкого усвідомлення причин виникнення і настання загострень геморою (в книзі міститься безліч порад на цей рахунок-розібратися у всьому цьому вам не складе ніяких труднощів;

можливість швидкого реагування, спрямованого на зведення до мінімуму негативних для організму наслідків загострення захворювань шлунково-кишкового тракту. (Ефективність тут буде залежати від того, наскільки сумлінно ви будете виконувати все те, що сказано в зазначеній книзі);

повне оздоровлення свого організму і незалежність від умов навколишнього середовища, яке дає впевненість у завтрашньому дні;

можливість мати велику кількість вільного часу, який ви можете присвятити своїй родині, своїм близьким і коханим, а також своїм улюбленим заняттям, та як ви нарешті то станете здоровою людиною;

і все інше, про що ви до сьогоднішнього дня тільки мріяли, але не могли втілити в життя, тому що стан вашого здоров'я не дозволяло жити повноцінним життям;

Маючи дану електронну книгу, Ви отримуєте всі ці можливості при тому, природно, умови, що будете методично і сумлінно працювати над відновленням власного здоров'я, так як описано в покрокових методиках цієї книги!
Продажник:

Угорі