Що нового?

Придбаний Як не платити кредит законно, 2014

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 122 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 9.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Це унікальна інформація, яку я збирав 6 років. Ви не зустрінете нічого подібного в книжковому або на Озоні. До того ж стільки коштує годинна консультація юриста.

Тут міститься вся потрібна інформація щоб, абсолютно законно, не платити шалені відсотки по кредиту. 0% води в тексті.
  • готові зразки заяв в банки, суд і держ.органи.
  • аналізи реальних судових випадків
  • покрокові алгоритми дій
ви втомилися платити шалені відсотки по кредитах, банк не йде до вас на зустріч — припиніть платити, все одно це нічого не змінить. ви платите, а борг не зменшується
Ви хочете взяти кредит або іпотеку і хочете бути готовими до всіх пасток.
Вас тероризують колектори
Ви очікуєте суду по банківському кредиту
Ви вже виплатили кредит і хочете повернути частину своїх грошей
Цей курс не підійде тим, хто думає що після прочитання все само собою все вирішиться. Потрібно буде попрацювати з матеріалом.
цей курс абсолютно не підійде тому, хто спочатку брав кредит і навіть не думав його виплачувати — це закон. Шахраям я не допоможу.
чому ви навчитеся
  1. зменшити і прибрати зовсім свій борг по кредиту. "роби 1-2-3-4"
  2. правильно вести діалог з ними (є чіткі алгоритми, розписано дослівно що потрібно говорити)​
  3. захищатися від дій представників банків (колекторів)​
але найважливіше — ви будете впевнені в своїх діях в кредитних справах.
ви будете знати
  • що вам робити
  • куди йти
  • отримайте інструменти рішення (шаблони необхідних листів, скарг, претензій та інші потрібні документи).
взагалі курс коштує 7 000, Але я розумію, що ви зараз в непростій ситуації. Тому для своїх нових передплатників рівно на 36 годин я роблю знижку в 80%
ви втомилися платити шалені відсотки по кредитах, банк не йде до вас на зустріч — припиніть платити, все одно це нічого не змінить. ви платите, а борг не зменшується
Ви хочете взяти кредит або іпотеку і хочете бути готовими до всіх пасток.
Вас тероризують колектори
Ви очікуєте суду по банківському кредиту
Ви вже виплатили кредит і хочете повернути частину своїх грошей
Цей курс не підійде тим, хто думає що після прочитання все само собою все вирішиться. Потрібно буде попрацювати з матеріалом.
цей курс абсолютно не підійде тому, хто спочатку брав кредит і навіть не думав його виплачувати — це закон. Шахраям я не допоможу.

Угорі