Одна з головних проблем більшості людей - вони намагаються взагалі не залежати від чужої думки. Але людина біологічно влаштований так, що він просто зобов'язаний орієнтуватися на більшість, повинен бути схожим на більшість. Інакше ми б просто не вижили як вид. Тому не залежати від чужої думки взагалі просто неможливо.Хороша новина в тому, що цю нашу біологічну рису можна коригувати, налаштовувати так, щоб жити в суспільстві людей було більш комфортно. (Вимикати її повністю, щоб людина взагалі не звертав думку на інших, – небезпечно, ми отримаємо соціопата, небезпечного для суспільства і для себе самої людини.)
На вебінарі я розповім про те, як виділити позитивний момент залежності від чужого думка і негативний. І що з ними робити, а чого не робити. Справа в тому, люди зазвичай сильно перебільшують важливість чужої думки. Наприклад, мама сказала доньці:"ти товста". І тепер це"правда". Ні, не так. Тепер це " ПРАВДА!!!"Найголовніша" правда " з усіх які можуть бути. Тобто, по суті, дочка не роздумуючи бере єдиний варіант чужої думки авторитетного для неї людини і починає користуватися тільки їм.
Якщо людині таку "правду" скажуть кілька разів, кілька людей, то він почне вірити не тому, що відбувається насправді, а чужій думці, тому що багато і часто говорять. Тому що якщо людина не осмислює того, що відбувається, то він завжди вірить тому, що багато і часто говорять. Так що вебінар це конкретна Інструкція про принципи осмислення будь-яких повідомлень. Це навчання тверезому мисленню. Щоб чужа думка не так сильно на вас тиснуло, ви могли бути гнучкіше і прислухатися до думки конкретних людей, а до думки інших не прислухатися. Це сильно допомагає особисто мені, іншим людям, я працюю з цим багато років.
що Ви отримаєте від вебінару?
Розуміння:
Вебінар пройде 22 вересня (четвер) 20.30 – 22.00 МСК
На вебінарі я розповім про те, як виділити позитивний момент залежності від чужого думка і негативний. І що з ними робити, а чого не робити. Справа в тому, люди зазвичай сильно перебільшують важливість чужої думки. Наприклад, мама сказала доньці:"ти товста". І тепер це"правда". Ні, не так. Тепер це " ПРАВДА!!!"Найголовніша" правда " з усіх які можуть бути. Тобто, по суті, дочка не роздумуючи бере єдиний варіант чужої думки авторитетного для неї людини і починає користуватися тільки їм.
Якщо людині таку "правду" скажуть кілька разів, кілька людей, то він почне вірити не тому, що відбувається насправді, а чужій думці, тому що багато і часто говорять. Тому що якщо людина не осмислює того, що відбувається, то він завжди вірить тому, що багато і часто говорять. Так що вебінар це конкретна Інструкція про принципи осмислення будь-яких повідомлень. Це навчання тверезому мисленню. Щоб чужа думка не так сильно на вас тиснуло, ви могли бути гнучкіше і прислухатися до думки конкретних людей, а до думки інших не прислухатися. Це сильно допомагає особисто мені, іншим людям, я працюю з цим багато років.
що Ви отримаєте від вебінару?
Розуміння:
- як відрізняти розумні повідомлення від нерозумних.
- як не витрачати зайвих сил на роздуми і сумніви (аналізувати ситуацію, а не сумніватися).
- як не витрачати сили на те, щоб сподобається іншим людям.
- Як припинити себе гризти і самоуничижать.
- Як почати направляти всі зекономлені сили на досягнення потрібних вам цілям.
- Як краще розуміти, що вам потрібно і як це реалізувати в рамках моральності і правового поля.
- Як не витрачати час на нісенітницю.
- Як краще ставиться один до одного (не псувати відносини з людьми).
Вебінар пройде 22 вересня (четвер) 20.30 – 22.00 МСК
https://privatelink.de/?http://zygmantovich.com/?page_selling=vebinar_mnenije