Що нового?

Придбаний Як не зіпсувати відносини грошима і збільшити заробіток. Тариф "Стандарт" (Міла Левчук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Старт 24 травня

Для кого він?
  • для тієї, хто одна у себе, і треба зрозуміти, як грамотно поводитися з грошима
  • для тієї, у кого є співмешканець/чоловік (відносини) і хочеться, щоб він взяв на себе витрати
  • для тієї, хто втомився тягнути на собі сім'ю і не знає, як змінити ситуацію
  • для тієї, чий колишній чоловік ховається від аліментів, не йде на контакт
  • для тієї, хто хоче купити квартиру і заперечує кредити, іпотеки і борги
  • для тієї, хто хоче працювати і заробляти
  • для тієї, чий чоловік отже взяв на себе всі витрати, але вона не знає що робити зі своїми грошима і як ними управляти?
що будемо робити на марафоні?

Так, про енергію грошей теж поговоримо, в іншому - писати, рахувати, думати і знаходити способи. Списки і таблички ми зробили за вас, буде зручно, обіцяю!

програма марафону (можуть бути доповнення, на підставі результату опитувань):

1. гендерні ролі в сім'ї. Як розподіляються гроші в сім'ї. Хто за що платить. Чому? Як про це домовитися?

2. 50/50 чому не 50/50?мені соромно, я не утриманка. Хто такі пополамщики?

3. Меркантильна або адекватна?чому просити не соромно. Як просити фінансової участі у хлопця, у чоловіка? Що робити якщо вимагає повернути вкладене.

4. щомісячна сума на особисті витрати. Чоловік дорікає, неохоче дає гроші. Постійно доводиться просити, а це напружує і хочеться, щоб давав без опору.

5.якщо я заробляю більше. У мене бізнес, у нього немає, як йому мене наздогнати? А якщо наздогнати неможливо? Я його люблю.

6. Вирватися з убогості. як вирватися з замкнутого кола бідності і заробити більше: горизонтальний/вертикальний зростання. Навіщо потрібна і куди вкласти подушку безпеки.

7. Бонуси від запрошених експертів. Фінансова грамотність від Олександра Фірсова, працівника фінансового сектора, атестованого учасника фондового ринку. Як забезпечити собі гідну пенсію від Андрія Клеверіна, володаря премії Інстапапа-2017, успішного IT-підприємця, сім'янина з 20-річним стажем, батька п'яти синів і автора одного з найпопулярніших блогів про відносини і виховання.

БОНУС для всіх учасників:
запис вебінару "6 кроків, щоб знайти покликання і почати заробляти на улюбленій справі"

Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://milalevchuk.ru/finance-marathon

Угорі