Що нового?

Придбаний Як отримати готову систему бізнесу для МЛМ підприємців (Майя Лісовська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 12868 ГРН
Учасників: 0 з 27
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 495.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Дуже крута система для мережевиків .. Це повна система як набирати команду з інтернету..
  • немає наставника?
  • немає підтримки?
  • немає вхідних?
  • немає мети?
Забирай мою систему для мережевих підприємців! За рік вона мені принесла 7.000.000 р. Команду більше 500 чоловік і партнерів в 12 країнах світу!

На даний момент я для мережевих підприємців інших компаній не пропоную свою компанію, я пропоную "Спринт від Лісівської" готова система бізнесу, тому що моя система називається саме таким чином, грубо кажучи, "ривок".

що Ви, дорогі мої мережевики, отримаєте гарантовано?
Перш за все крок за кроком ви зрозумієте, як упакувати те, що я вам дала, як це дати вашому новачкові, і як правильно їх запускати.
  • перше – ми з вами пройдемося по Цілепокладання, по-перше, покопаємося у вашій голові, і я розповім, як працювати з головами ваших новачків, це дуже важлива частина млм система. Які книги, які методики, про що говорити, які питання правильно ставити, як мотивувати, як підтримувати – це мінімум.
  • друге – це соціальні мережі, дуже важливий пункт Система млм бізнесу. Я просуваюся через Instagram, Telegram і YouTube – канал. Ми з вами приведемо в порядок Instagram – це аватарка, шапка, це хороший контент, це ефіри в обов'язковому порядку, це Stories.
це Telegram – канал, який буде пов'язаний з вашим Instagram, і обов'язково, звичайно ж, це YouTube. У мене три соціальних сітки працюють в зв'язці, людина приходить до мене в Instagram, бачить мій сайт, заходить на сайт, на сайті він бачить Telegram – канал, YouTube, зайшов в Telegram там у мене море полезняшек, результати моєї команди – те, що треба побачити, те, що є в реальності насправді. Після цього він йде на YouTube, дивиться, як я спілкуюся, що я говорю, мою подачу. Тому що в мережевому бізнесі люди йдуть на людей, і якщо я вам не заходжу зі своєю подачею, десь не завжди з нормативною лексикою, не йдіть до мене в бізнес система, тому що я не для вас. Якщо ж Вам подобається моя подача, так-вогонь, все, ви моя людина, Welcome! У вас повинно аудіо з відео сходитися. Далі, привели в порядок соціальні мережі: Instagram, Telegram, YouTube і ще кілька цікавих сервісів, про які ми будемо говорити на моєму коучингу, який називається готова бізнес система "Спринт від Лісівської" - це два.
  • третій пункт система онлайн бізнесу – обов'язково Колесо життєвого балансу. Ми не проводимо просто соціологічне опитування, завдяки Колесу життєвого балансу, ваше завдання-виявити потреби людини, чого він хоче, чи потрібні ви йому, Чи потрібен він вам, і взагалі в принципі чи готовий він до бізнесу, або чи потрібен йому ваш продукт. Як? Приходьте, ми це обговоримо.
  • наступний пункт, четвертий – це вхідний потік, тому що, якщо у вас будуть шикарні соцмережі, система бізнес онлайн, у вас буде в голові повний порядок, але немає людей, вам ніхто не пише, гріш всьому цьому ціна. Як підключати 10 партнерів в місяць в млм? Дивіться, значить, ви налаштовуєте таргетовану рекламу, ми це будемо з вами проходити, і не тільки я з вами буду по таргетованій рекламі, у мене є експерти, які працюють зі мною, які дадуть відповідь на всі ваші запитання.
хлопці, Я не даю гарант, що у вас 100 відсотків будуть вхідні. Знаєте, чому? Тому що дуже багато залежить від контенту і від цільової аудиторії, але ви будете знати, куди натиснути, яку галочку, де поставити, навіщо вам це, який контент вам записати. Як отримати готову систему бізнесу? Я вам скину приклади свого контенту, який працював у мене на структуру, і завдяки цьому контенту, я зібрала структуру в понад 500 чоловік. У вас будуть приклади, і ви робите це все за подобою моєму, будь ласка, і у вас буде вхідний потік. Тому ми з вами розглянули таргетовану рекламу, поспілкувалися з моїми фахівцями, задали питання, і якщо ви все зробите правильно, з головою, при цьому задаючи мені питання: "чому у мене це, це, це не виходить?"Ми весь цей час з вами працюємо, спілкуємося і відповідаємо на питання, працюємо місяць – буде вхідний потік.
https://privatelink.de/?http://www.instagram.com/maya_lesovskaya/

Угорі