Дуже крута система для мережевиків .. Це повна система як набирати команду з інтернету..
На даний момент я для мережевих підприємців інших компаній не пропоную свою компанію, я пропоную "Спринт від Лісівської" готова система бізнесу, тому що моя система називається саме таким чином, грубо кажучи, "ривок".
що Ви, дорогі мої мережевики, отримаєте гарантовано?
Перш за все крок за кроком ви зрозумієте, як упакувати те, що я вам дала, як це дати вашому новачкові, і як правильно їх запускати.
- немає наставника?
- немає підтримки?
- немає вхідних?
- немає мети?
На даний момент я для мережевих підприємців інших компаній не пропоную свою компанію, я пропоную "Спринт від Лісівської" готова система бізнесу, тому що моя система називається саме таким чином, грубо кажучи, "ривок".
що Ви, дорогі мої мережевики, отримаєте гарантовано?
Перш за все крок за кроком ви зрозумієте, як упакувати те, що я вам дала, як це дати вашому новачкові, і як правильно їх запускати.
- перше – ми з вами пройдемося по Цілепокладання, по-перше, покопаємося у вашій голові, і я розповім, як працювати з головами ваших новачків, це дуже важлива частина млм система. Які книги, які методики, про що говорити, які питання правильно ставити, як мотивувати, як підтримувати – це мінімум.
- друге – це соціальні мережі, дуже важливий пункт Система млм бізнесу. Я просуваюся через Instagram, Telegram і YouTube – канал. Ми з вами приведемо в порядок Instagram – це аватарка, шапка, це хороший контент, це ефіри в обов'язковому порядку, це Stories.
- третій пункт система онлайн бізнесу – обов'язково Колесо життєвого балансу. Ми не проводимо просто соціологічне опитування, завдяки Колесу життєвого балансу, ваше завдання-виявити потреби людини, чого він хоче, чи потрібні ви йому, Чи потрібен він вам, і взагалі в принципі чи готовий він до бізнесу, або чи потрібен йому ваш продукт. Як? Приходьте, ми це обговоримо.
- наступний пункт, четвертий – це вхідний потік, тому що, якщо у вас будуть шикарні соцмережі, система бізнес онлайн, у вас буде в голові повний порядок, але немає людей, вам ніхто не пише, гріш всьому цьому ціна. Як підключати 10 партнерів в місяць в млм? Дивіться, значить, ви налаштовуєте таргетовану рекламу, ми це будемо з вами проходити, і не тільки я з вами буду по таргетованій рекламі, у мене є експерти, які працюють зі мною, які дадуть відповідь на всі ваші запитання.
https://privatelink.de/?http://www.instagram.com/maya_lesovskaya/