Що нового?

Набір учасників Як перестати залежати від оцінки оточуючих. Аудіонастрой для жінок і чоловіків (Олександр Свіяш)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1206 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 104.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Прибираємо ідеалізацію громадської думки.

Аудіонастрой для жінок і чоловіків.

Установки:
  1. я прошу вибачення у оточуючих мене людей за те, що я злюся на них, коли думаю, що вони засуджують мене
  2. я прошу вибачення у оточуючих мене людей за те, що засуджую їх, коли вони не хочуть бути такими, як прийнято в нашому середовищі
  3. я прошу вибачення у оточуючих мене людей за те, що я засуджую їх, коли вони не звертають увагу на те, що подумають про них інші люди
  4. я прошу вибачення у себе за те, що я боюся, що оточуючі мене люди засуджують мене і мої вчинки
  5. я прошу вибачення у себе за те, що я підлаштовуюся під інтереси оточуючих
  6. я прошу вибачення у себе за те, що я ставлю громадську думку вище своїх інтересів
  7. я прошу вибачення у себе за те, що я змушую себе чинити так, як прийнято в нашому оточенні
  8. я прошу вибачення у себе за те, що я змушую себе чинити так, щоб було зручно оточуючим
  9. я прошу вибачення у себе за те, що я забороняю собі проявляти бажання, які суперечать думці оточуючих людей
  10. я прошу вибачення у себе за те, що я змушую себе виглядати і вести себе так, щоб не викликати осуду у оточуючих мене людей
  11. я прошу вибачення у себе за те, що я намагаюся догодити оточуючим, навіть коли не знаю, наскільки їм це потрібно
  12. я прошу вибачення у себе за те, що я намагаюся вгадати думки оточуючих і чинити відповідно до них
  13. я прошу вибачення у себе за те, що я витрачаю багато зусиль на те, щоб не привертати до себе увагу оточуючих мене людей
  14. я прошу вибачення у себе за те, що я боюся не сподобатися оточуючим мене людям і тому не можу відкрито висловлювати свої почуття і емоції
  15. Я прощаю оточуючих мене людей за те, що вони змушують мене боятися їх засудження
  16. Я прощаю оточуючих мене людей за те, що вони змушують мене боятися, що вони будуть обговорювати мене і мої вчинки з іншими людьми
  17. Я прощаю оточуючих мене людей за те, що вони змушують мене тривожитися, що про мене скажуть і подумають
  18. Я прощаю оточуючих мене людей за те, що вони змушують мене постійно тривожитися про те, що вони не схвалять мої вчинки
  19. Я прощаю оточуючих мене людей за те, що вони змушують мене тривожитися, що вони не схвалять мої інтереси і бажання
  20. Я прощаю оточуючих мене людей за те, що вони змушують мене стримуватися і не показувати свої почуття і емоції
  21. Я прощаю оточуючих мене людей за те, що вони змушують мене поводитися так само, як вони
  22. Я прощаю оточуючих мене людей, які поводяться незалежно від думки оточуючих
  23. Я прощаю оточуючих мене людей, які ігнорують думку оточуючих
  24. Я прощаю оточуючих мене людей за те, що вони не хочуть поводитися так, як прийнято в нашому суспільстві і тим самим викликають у Мене обурення і протест
  25. Я прощаю себе за те, що я боюся, що оточуючі мене люди засуджують мене і мої вчинки
  26. Я прощаю себе за те, що я підлаштовуюся під інтереси оточуючих мене людей
  27. Я прощаю себе за те, що я ставлю громадську думку вище своїх інтересів
  28. Я прощаю себе за те, що я змушую себе чинити так, як прийнято в нашому середовищі
  29. Я прощаю себе за те, що я змушую себе чинити так, щоб було зручно оточуючим мене людям
  30. Я прощаю себе за те, що я забороняю собі проявляти бажання, які суперечать думці оточуючих мене людей
  31. Я прощаю себе за те, що я змушую себе уникати ситуацій, коли я можу дати привід для обговорення оточуючими
  32. Я прощаю себе за те, що я витрачаю багато зусиль на те, щоб не привертати до себе увагу оточуючих мене людей
  33. Я прощаю себе за те, що я боюся не сподобатися оточуючим мене людям і тому не можу відкрито висловлювати свої почуття і емоції
  34. Відтепер я спокійно, доброзичливо і з гумором ставлюся до засудження мене оточуючими людьми
  35. Відтепер я спокійно і доброзичливо ставлюся до того, що оточуючі мене люди обговорюють мене і мою поведінку
  36. Відтепер я спокійно ставлюся до того, що думають і говорять про мене оточуючі
  37. Відтепер я спокійно і доброзичливо ставлюся до того, як оточуючі мене люди сприймають мене і мої вчинки
  38. Відтепер я спокійно і легко ставлюся до того, наскільки я і мої вчинки сподобаються оточуючим мене людям
  39. відтепер мені все одно, що про мене скажуть і подумають оточуючі мене люди
  40. Відтепер я дозволяю людям думати і говорити про мене все, що вони захочуть
  41. Відтепер я легко і спокійно ставлюся до того, що люди мене обговорюють
  42. Відтепер я дозволяю людям отримувати задоволення від обговорення моїх вчинків
  43. Відтепер я легко і вільно проявляю свої особисті інтереси і бажання
  44. Відтепер я легко і вільно висловлюю свої почуття і емоції
  45. Відтепер я легко і з задоволенням проявляю свою індивідуальність
  46. Відтепер я керуюся тільки своїми інтересами
  47. відтепер Я забороняю собі підлаштовуватися під думку оточуючих мене людей
  48. відтепер Я з гумором ставлюся до думки про мене оточуючих мене людей
  49. Відтепер я спокійно і доброзичливо ставлюся до того, що деякі люди поводяться не так, як прийнято в нашому середовищі
  50. Відтепер я спокійно і доброзичливо ставлюся до тих людей, які поводяться незалежно і не звертають увагу на громадську думку
  51. Відтепер я дозволяю людям жити так, як вони самі вирішили
  52. Відтепер я із задоволенням спостерігаю, як оточуючі мене люди проявляють свою індивідуальність
  53. Відтепер я спокійно ставлюся до того, що оточуючі дізнаються про мої вчинки і моє особисте життя
  54. Відтепер я дію і приймаю рішення, орієнтуючись на свої інтереси і бажання
  55. Відтепер я легко, спокійно і впевнено відмовляю
  56. Відтепер я вільно висловлюю свою думку, навіть якщо воно суперечить думці оточуючих
  57. Відтепер я легко здійснюю вчинки без оглядки на громадську думку
  58. Відтепер я легко і вільно роблю те, що вважаю за потрібне
  59. Відтепер я легко здійснюю ті вчинки, які вважаю необхідними
  60. відтепер Я самостійно розпоряджаюся своїм життям

https://privatelink.de/?https://www.psymarket.ru/catalog/audionastroi/idealizatsiya_obshchestvennogo_mneniya/?id=120685

Угорі