Що нового?

Придбаний Як писати круті пости для Instagram (Олександра Мітрошина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 420 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я-журналістка з шестирічним стажем і, напевно, один з найбільш читаних блогерів в російському Instagram. Саме читаних, що для мене особливо цінно.⠀
Я пишу тексти кожен день вже майже десять років. Я писала їх на журфаку і в школі, писала на замовлення і для власного блогу. Я займаюся цим все життя. Це та справа, в якій у мене найбільше досвіду і від якого я відчуваю найбільше задоволення. Моя психотерапія, віддушина і моє покликання, що знайшло вираз тут, в цьому блозі. Тому з особливою любов'ю і трепетом прямо зараз відкриваю запис на мій новий вебінар. Для тих, кому цікаво повчитися по підходу до ведення блогу.

Пройде він у неділю 21 жовтня о 14:00. Вебінар буде розділений на 5 блоків. Після кожного блоку Я даю п'ятихвилинне завдання, яке ви відразу виконуєте. Тобто прямо під час вебінару ви починаєте вчитися на практиці.
⠀ ⠀
1. ЯК І ПРО ЩО ПИСАТИ?
▪ література з копірайтингу
▪ де брати теми
▪ про що писати, Якщо у вас не тематичний блог
▪ як розвивати особистий бренд через Тексти

2. Побудова ПОСТА
▪ формула ідеального поста
▪ роль чіпляючого початку
▪ прийоми емоційного залучення
▪ роль абзаців та оформлення
▪ як писати рекламу

3. РЕДАКТУРА тексту
▪ алгоритм і прийоми

4. Тексти та блогінг
▪ журналістська етика для блогерів
▪ робота з джерелами
▪ вигорання блогерів
▪ як навчитися писати постійно: використання банків ідей, контент-планів та інших прийомів

5. ЛАЙФХАКИ
▪ додатки, функції, фішечки!
+ кожен учасник отримує в подарунок:
  • мій чек-лист хорошого поста
  • запис вебінару.
цей вебінар зрілий у мене в голові довго, розробляла структуру я теж досить тривалий час. Буду дуже рада поділитися з вами тим, до чого я дійшла за роки щоденної практики.
+ БОНУС "як знімати цікаві сторіс"

Угорі