Що нового?

Набір учасників Як писати сильні Тексти (Ксенія Євстигнєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

слабкий текст = погані продажі

На жаль, це величезна проблема. Я зіткнулася з тим, що навіть копірайтери, чия робота писати тексти на замовлення, не знають як писати якісні продають тексти і з їх допомогою захоплювати увагу, робити продажу і переконувати в цінності.

Спочатку я хотіла провести майстер-клас з текстів тільки для своєї команди. Але потім зрозуміла, що це 100% допоможе кожному посилити свої продажі і комунікацію.

Тому рада вас запросити на майстер-клас по сильним текстам. Він не дублює інформацію ні з яких курсів або інтенсивів.

Обов'язково приходьте, якщо ви хочете:

• дізнатися через які помилки ваші тексти не приваблюють і не продають.
  • навчитися писати ефективні продають тексти, а не просто залишати клієнту здогадуватися самому, що у вас можна щось замовити.
  • розібрати на прикладах особливості написання заголовок і рекламних слоганів, експертного контенту, листів і повідомлень клієнтам.
  • Приходьте на майстер-клас, щоб зрозуміти, як особисто вам проявити цінність і збільшити продажі за допомогою текстів.
майстер-клас підійде вам, якщо:
  • ви фахівець, який сам продає свої послуги
  • ви копірайтер, який хоче писати дорого
  • ви власник бізнесу і хочете збільшити продажі
  • ви початківець маркетолог, який хоче розвинути свою цінність
буде особливо прикро, якщо ви не потрапите на цей майстер-клас. Адже це буде єдиний живий ефір. Ви зможете задати свої питання і відразу отримати на них відповідь.

Розповім секрети і техніки, якими користуюся, щоб Тексти були живими і чіпляли. І короткі тексти, і заголовки-слогани.

Приходьте на майстер-клас і отримаєте шпаргалку "70 тим для прогріває контенту", щоб легко уникнути кризи"не знаю про що написати".

сайт продажу:
https://privatelink.de/?http://www.instagram.com/p/CeLe1zSo529/

Угорі