Що нового?

Придбаний Як поєднувати речі – методика тональностей (Анна Якименко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 1 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 63.4 ГРН
8%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 15622

Прихований контент для користувачів Alister, Arzy, Аигога, Homer vintra, Дайнерис, Двалин, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...

Мій курс-це плід багаторічного досвіду, аналізу та пристрасті до цієї унікальної теми-стиль.
Я спираюся на свою особисту методику тональностей і абсолютно новий підхід до створення образів на кожен день, раніше ніким не запропонований.

Це конкретна методика, яку легко може застосувати на практиці будь-яка жінка, з конкретними прикладами і величезною кількістю картинок. Після курсу зникне проблема, що надіти вранці. Вам буде зрозуміло, як максимально ефективно використовувати ті речі, які є у вашому гардеробі, щоб це виглядало красиво, стильно і сучасно. Я даю вам особисту методику з простими формулами і зрозумілими схемами, які легко застосувати на практиці. Цю методику вже випробували на собі тисячі жінок. Ви отримаєте прості правила, які працюють поза часом. Вам більше не доведеться переучуватися. Це сучасні знання назавжди.

В курсі 5 уроків з домашніми завданнями. Фінальний тест з питаннями на перевірку засвоєних знань. Рекомендації до перегляду конкретних відео на каналі Youtube, в якості додаткового матеріалу.

введення
Курс" як поєднувати речі – МЕТОДИКА ТОНАЛЬНОСТЕЙ і основні принципи " – моя особиста методика і абсолютно новий підхід до створення образів на кожен день, раніше ніким не запропонований. Мій курс-це знання про стиль поза часом, які стануть в нагоді кожній сучасній жінці.

1 УРОК
У першому уроці я розповім про структуру гардероба і про те, що потрібно зробити, щоб створити гармонійний образ.
А також поділюся з вами новим підходом, своєю особистою методикою тональностей.

2 УРОК
У другому уроці поговоримо про кількість квітів у вашому образі. Скільки їх потрібно, щоб виглядати стильно і гармонійно?

3 УРОК
У третьому уроці розберемо перший принцип поєднання речей і конкретну схему, яку ви зможете використовувати для створення гармонійних образів на кожен день.

4 УРОК
У четвертому уроці будемо розбиратися з другим принципом поєднання речей.
На мій погляд, він найпростіший, але найефектніший.

5 УРОК
У п'ятому уроці розглянемо третій принцип поєднання речей.
Ви здивуєтеся, наскільки це просто і як з невеликої кількості речей можна отримати різні образи на кожен день.

висновок
У першому блоці занять ми з вами розглянули три основні принципи поєднання речей на основі моєї особистої методики тональностей.
Стиль не любить поспіху! Дайте собі час, перегляньте відео ще раз.

фінальний ТЕСТ
Пропоную пройти фінальний тест, щоб перевірити, наскільки добре ви засвоїли отримані знання.

YOUTUBE відео
Після того, як ви подивитеся всі уроки, в якості додаткового матеріалу, ви можете подивитися відео, опубліковані на каналі YouTube. Вони допоможуть краще розібратися з матеріалом і закріпити знання.

https://privatelink.de/?https://annayakimenko.com/course

Угорі