Що нового?

Придбаний Як помолодіти і виростити нові зуби (Інна Нефедовская)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2758 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 62.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
нові клітини-Нова пружна шкіра-нові зуби-нові органи-ваша молодість і здоров'я надовго!

У вас такі ж проблеми?
час залишає сліди старіння на обличчі і ви, дивлячись в дзеркало з роками не впізнаєте себе...Що станеться з вами через 1, 5 років, 10 років, якщо ви не зупините старіння тканин обличчя?

Погодьтеся, як хочеться хоча б на хвилину уявити, що є спосіб повернути час назад? Ви готові для цього дізнатися щось нове і щодня діяти, щоб стати молодше і привабливіше?

Людина живе 60-90, максимум 100 років. Зуби у нього змінюються один раз в житті, тому до 60-70 років багато людей залишаються без зубів.

В історії людства є випадки довгожительства до 120 років і більше. Логічно, що зуби в цьому випадку повинні змінюватися не один раз. Є багато прикладів, коли у літніх людей випадковим чином включався механізм появи нових зубів. Як управляти цим процесом усвідомлено?

"Не хочу старіти! Я хочу відновити пружність шкіри. Я вже займалася за курсами іншого автора: ефект є, але він незначний. Хочу отримати прості і доступні процедури, що дозволяють підтримувати обличчя в тонусі. Мені дуже потрібно добре виглядати, я мрію знайти свою другу половинку..."

Наталія Циганкова
"У мене зуби сипляться з небувалою швидкістю, не встигаю лікувати... Ось сьогодні ще два відкололося... І вітаміни п'ю і молоко... Не допомагає. При чищенні зубів все кровоточить, ясна на нижніх зубах ходором ходить, можна пальцем відколупнути і два зуба трохи гойдаються. Не хочу залишитися без зубів, не хочу, не хочу! Що робити?..."

Валентина Купріянова
"...Я хочу омолоджувати шкіру день за днем! Це питання мене хвилює найбільше. У мене вже видно носогубні складки, обвисає друге підборіддя, брилі...Може бути, є якась система, яку можна використовувати протягом декількох місяців, змінюючи один спосіб залицяння за шкірою іншим? Я готова займатися!..."

Світлана Кравцова
"Скільки я пам'ятаю себе, все життя я лечу зуби. У мене тільки верхні 4 зуба не зворушені і нижні 8 зубів. А решта все залатані. Передній зуб Верхній на штифті. Ще один зуб видалений верхній дальній, він згнив. Ще потрібно на два верхніх далеких зуба ставити коронки. Мені 32 роки, невже я скоро зовсім без зубів залишуся? Допомогти.."

Ірина Кузнєцова

Додайте до цього списку втрату зубів при вагітності, важке, неслухняне тіло, хворобливе, старіюче, обвисаюче обличчя.
Що робити? До кого йти? До кого звернутися?

Як повернути здоров'я і молодість? Що зі мною буде через 10-20 років?

Одні питання...Знову йти до лікаря, в поліклініку, купувати і приймати ліки, лягати на операції? Хворіти і лікуватися, старіти, лікуватися і хворіти – і так по колу.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://arrowluck.ru/kak-pomolodet-i-vyirastit-novyie-zubyi/

Угорі