Що нового?

Як поповнити свій гаманець на форумі українською карткою?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Як купити - нічого не працює ! Допоможіть
Найкращий спосіб — написати, що готові поповнити баланс. Вам напишуть Талі та Ріо і підберуть реквізити під вас:
картка від 100 грн, Paypal

Квітка

Модератор
Команда форуму
як поповнити баланс? на Обменці не показує номер карти. Замість номер пише blan k Переглянути вкладення 89660
У мене картка працює з ранку. Якщо не вранці, то картка видається час від часу. Тобто пробувати треба спустя час після першої спроби. Складчики пишуть, що допомагає зміна браузера.

Квітка

Модератор
Команда форуму
я оплатил на этот адрес 14,327538 USDT
в службе поддержки решен вопрос. У вас было меньше оплачено по счету, поэтому платеж автоматически через обменку не провелся, мне надо вручную проводить и писать надо мне сюда https://skladchina-ua.com/support-tickets/

Квітка

Модератор
Команда форуму
Я вже тиждень пробую, і щоранку з 09:00 до 09:59 Обменка юа видає реквізити української банківської карти.
Обменка.ua часто видає реквізити гривневих карт українських банків (наприклад, ПриватБанк) з 09:00 до 10:00 через ранні ліміти НБУ на P2P-перекази та перевірки валютного контролю — це стандартна практика для гривневих транзакцій.

Останнє редагування:
Доброго дня, проблеми з оплатою, через obmankaUA завжди видає BLANK K, а через freekassa немає поповнення гривнями. Також пробував криптою, але в бінансі пише що неправильна адреса мережі(ерц20)
Підскажіть, як поповнити, дякую

kitkv

New member
Оплатив USDT
Сума платежу: -
Отримувач: -
Дата: -

Останнє редагування модератором:

Квітка

Модератор
Команда форуму
Доброго дня, проблеми з оплатою, через obmankaUA завжди видає BLANK K, а через freekassa немає поповнення гривнями. Також пробував криптою, але в бінансі пише що неправильна адреса мережі(ерц20)
Підскажіть, як поповнити, дякую
Доброго дня,
Напишіть будь ласка тут вам напишуть Талі і Ріо і підберуть реквізити під вас
картка від 100 грн, Paypal

Alice1215

New member
Вітаю, неможливо поповнити баланс картою через жоден сервіс. Є якісь альтернативи для оплати картою?

AntonKh

New member
Написано шо на BLANK не можна платити так а куди платити, ящо ця обменкаюа дає тільки такі реквізити? Допоможіть як полюдськи це зробити?

Liberty

Active member
Меніпотрібно 909 монет,як купити, допоможіть, б.л., сервіси оплати не працюють, дякую

Lenok.lemo

New member
Доброго дня. Де знайти реквізити карти, на яку переводити платіж через обмєнку? В мене тільки BLAN K.

Угорі