Що нового?

Придбаний Як постійно отримувати дорогі подарунки від чоловіків (Лев Вожеватов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Деяким жінкам вдається отримувати подарунки від чоловіків постійно. І не ромашку з поля або брязкальце за 3000 рублів, а важкі букети, шубки норкові, колечко з брюликом або нову машинку. Можна сказати, що їм просто щастить і вони нічого для цього не роблять ... але чи так це?

Давай розберемося, що відбувається зараз?

не проста штучка
З самого знайомства ти платиш за себе сама. Адже він повинен знати, що ти не халявщиця. Та ще незалежна, самостійна і готова постояти за себе і свої інтереси в будь-якій ситуації. "Я сама, сама, сама..."

Ти любиш сама радувати його сюрпризами. Готова навіть в борги влізти, але щоб дорогою був задоволений.

матеріальне не головне
Тебе виховали скромною і не вимогливою. Незручно що-небудь просити, в душі все стискається.

"Я так вихована!”
"Я не така дівчина, якій потрібні тільки гроші!"
"Ой ні, що ви, що ви?! Не треба, мені так незручно!"

Знайомо?

Пройшов цукерково-букетний період
Коли починали зустрічатися, він приділяв знаки уваги, квіти дарував, правда рідко, якісь дрібні сюрпризи бували... Але ось справи, пройшов цукерково-букетний період і на цьому романтика Закінчилася...

Величезний букет троянд просто так без приводу-про це можна тільки і мріяти.

коли гроші будуть
У вас вже 3 місяці спільного життя.

Походи в продуктовий організовує чоловік. Все ок! Але ось проблема-пальтечко за 2000 рублів він дарує, а ось туфельки за 15000 рублів - ні.

Якось це не правильно, адже ти заслуговуєш більшого. Пора йому тонко натякнути про свої бажання...

"Відчайдушні домогосподарки"
Ти не працюєш. Він виділяє гроші на продукти, і все. Але цих грошей не вистачає на покупки для себе коханої. "Як можна економити на мені?"- ці слова постійно крутяться в голові.

Скільки разів ти йому натякала, щоб купили тобі хоча б плаття або що то ще. А у відповідь тиша або "набори для домогосподарок", абсолютно ігноруючи твої натяки і справжні бажання...

Якщо у тебе хоча б один момент збігається з реальністю ...
Саме час наполегливо попрацювати над стратегією поведінки зі своїм чоловіком.

І я повинен тебе попередити: з тобою може щось статися.

https://privatelink.de/?http://about-men.ru/products/whatman/index.php

Угорі