Що нового?

Набір учасників Як повернути дружину (Євген Сарапулов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 699 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Хочу розповісти, як мені вдалося повернути дружину, яка кинула мене після шести років відносин і поділитися своїм досвідом.

Шість років ми були разом, в шлюбі чотири і в останні три місяці вона стала сильно віддалятися від мене, її немов підмінили в один день і буквально кожен наш розмова став перетворюватися на сварку, а в ліжку стала холодною ніби зі "статуєю".
Потім вона сказала, що хоче розлучення і більше так жити не може, що не бачить зі мною майбутнього, а потім просто пішла. Звичайно, я був просто в шоці і не розумів, що взагалі відбувається. Тільки потім дізнався, що вона пішла до іншого.
Пам'ятаю, що весь був на нервах, без неї стало так хреново що напився, але алкоголь зробив все ще гірше...зрозумів...якого це відчувати, що ту людину, яку ти любиш більше немає в твоєму житті, і все стало порожньо.
Її не вистачало, все стало сірим і не потрібним взагалі... Я пробував її повернути, робив все можливе, але все було без результату, всі спроби вона просто обрубувала і сказала, що повертатися не збирається, і щоб я не сподівався і жив своїм життям далі.

Важко було визнати, але я мало приділяв їй часу через свою роботу, яка забирала більшу частину часу, міг під час сварок перегнути палицю і сказати багато зайвого, не підтримував її в складних життєвих ситуаціях. У перший тиждень я наробив купу помилок, мені буквально знесло "дах", постійно їй дзвонив поговорити і все вирішити.
Ось так просто розлучитися з нею я просто не можу, я це зрозумів точно...це та людина яка мені потрібен... вона завжди була поруч, підтримувала.
Зрозумів, що втратив те, що мені так було дорого... як ніби частини мене не стало. Не спав ночами, думав тільки про те як її повернути... не міг контролювати себе ...
Зрозумів тільки одне, що ніхто крім неї мені не потрібен, мені без неї реально хреново...хреново до такої міри що життя не уявляю далі ...
Я продовжував пробувати її повернути, читав поради, які знаходив в Інтернеті, але в підсумку навпаки здійснював ще більше помилок і віддаляв ще сильніше.

На форумах в основному були ті, хто сам був у такій же ситуації і просили порад і все зводилося до того, що потрібно прийняти ситуацію, відпустити і жити далі, а мені хотілося тільки одного, що б вона була поруч, знову обійняти її...

Потім набрів на відео, поради з якого почали спрацьовувати і через пару днів отримав від неї смс "я так сумую...".
Ось тоді я зрозумів, що це може спрацювати і став продовжувати виконувати всі поради крок за кроком. Коли вона приїхала ми довго говорили, згадували всі хороші моменти, мені було так добре і спокійно з нею, що вона поруч.
Зараз, коли я це пишу пройшло вже два роки, ми разом і вона любить мене без пам'яті. А якщо щось йде не так, то я використовую цю схему і все знову ставати добре, як після її повернення.

Це ціла система, яка дійсно працює, і я можу її рекомендувати після того як випробував на собі.
Якщо ти налаштований серйозно і хочеш, щоб вона захотіла повернутися САМА, за власним бажанням, без ризику зруйнувати все остаточно, то ось що ти можеш зробити вже зараз:

подивися безкоштовне відео Євгена, де він розповідає, що потрібно робити зараз і що робити категорично не можна, якщо ти дійсно хочеш повернути дружину.

https://privatelink.de/?https://psyff.ru/wife/landing/video-1?blog=blog-1

Угорі