Що нового?

Придбаний Як повністю обнулити кредитну історію і списати всі свої борги і кредити (Микола Алфьоров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 203 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Методика"як повністю обнулити кредитну історію і списати всі свої борги і кредити"
ми підключили до роботи ще одного знайомого, перелопатили купу документів, прецедентів і типових справ, а також взяли в команду людей, на яких теж висіли мільйонні борги. І ми впоралися! В результаті цієї роботи ми знайшли три вірних способи, які дозволяють вирішувати будь-які фінансові проблеми. Ці способи абсолютно робочі, актуальні саме зараз, не складні для застосування ким завгодно, незалежно від суми вашого боргу і поточної ситуації. он вони:

спосіб 1. списання боргів за законом Про банкрутство фізичних осіб. в цьому випадку ви вилізете з боргової ями, але навряд чи колись ще отримаєте кредит в банку. Для банкрутства ви дійсно повинні не мати за душею ні гроша грошей, ні майна, ні постійної роботи. Цей варіант підходить не всім. І тільки для жителів РФ.

спосіб 2. повна зачистка (обнулення) вашої поточної кредитної історії. В цьому випадку Ви тимчасово отримуєте нову чисту Кі, що дозволить вам взяти кредити в банках на більш вигідних умовах для рефінансування (перекредитування). Цей варіант підходить всім, якщо немає судового рішення про стягнення. Наявність прострочень значення не має. Цей варіант точно підходить для жителів РФ, України, Казахстану.

спосіб 3.переклад всіх ваших кредитів в кредитні віртуальні сертифікати, за якими ви взагалі можете не платити, так як вони застраховані і не є підставою для стягнення боргу в суді. Таким чином, ви повністю погасите всі ваші борги перед банками, а кредитна історія стане позитивною. Це варіант підходить абсолютно всім.

У мене є реальний вихід з безодні кредитних боргів. Чіткий план, який працює однаково ефективно для всіх! Я готовий запропонувати Вам абсолютно унікальну, перевірену і надійну методику вирішення вашої проблеми.
  • Не важливо, яка сума боргу за вами
  • Не важливо, яка кредитна історія за вами зараз
  • Не важливо, скільки тривають прострочення
  • Не важливо, що зараз ви не можете платити кредит банку
  • Не важливо, що у вас немає зараз навіть зайвої 1000 рублів
Люди часто не знаходять ніякого рішення і виходу зі складної ситуації. Але я розповім вам, як виправити становище. Це не чергова пастка! Варіанти методики чесні, прозорі і доступні. Ніяких інтриг, махінацій і обману – все легально і законно. Я знаю навіть ті секрети, які банки намагаються приховати. Ми разом не дозволимо зламати вас!

Тут я не уявляю юридичну контору або антиколекторів, які користуючись беззахисністю і відчайдушною ситуацією, найчастіше вичавлюють останнє. Я не перебуваю в змові з банкірами, які будь-якими шляхами і хитрощами намагаються ще більше загнати в борги кожного, і намагаються обдурити в кожному пункті кредитного договору.

Угорі