Навчимо створювати карму достатку
Запис ефіру "Ініціація в карму грошей"
Цей безкоштовний ефір — вступ до марафону «Карма грошей», який допоможе знайти відповіді:
В ефірі ти знайдеш потужну медитацію, від якої у багатьох йшли мурашки і сльози щастя.
Тисни на відео, щоб переглянути.
Скільки часу на день мені потрібно буде займатися?
У тебе є 75 днів, щоб пройти всі уроки. У кожного на навчання піде різний час, але орієнтуйся на годину часу в день.
Чи не суперечить вчення карми моїй релігії?
Вчення карми не суперечить жодній релігії, адже має наукове підгрунтя і базується на нормах моралі, загальноприйнятих у всіх релігіях.
Як я можу знати, що інформація дієва?
Ми не можемо гарантувати результат, адже все залежить від твоїх зусиль, думок та дій. Проте, виконуючи практики та пройшовши весь марафон, ти точно побачиш позитивні зміни у своєму житті.
У мене нема місця для медитацій і йоги, чи можна мені лише слухати уроки?
Для медитацій і йоги не потрібне окреме місце чи спеціальний коврик. Практикувати можна будь-де і будь-коли. Головне - мати бажання. Прослуховування уроків, звісно, дасть свої плоди, але максимальний ефект ти отримаєш від практики.
Де буде проходити марафон?
Окремий додаток з можливістю завантажити уроки і навчатися в режимі офлайн.
149$
5400 грн
Запис ефіру "Ініціація в карму грошей"
Цей безкоштовний ефір — вступ до марафону «Карма грошей», який допоможе знайти відповіді:
В ефірі ти знайдеш потужну медитацію, від якої у багатьох йшли мурашки і сльози щастя.
Тисни на відео, щоб переглянути.
Скільки часу на день мені потрібно буде займатися?
У тебе є 75 днів, щоб пройти всі уроки. У кожного на навчання піде різний час, але орієнтуйся на годину часу в день.
Чи не суперечить вчення карми моїй релігії?
Вчення карми не суперечить жодній релігії, адже має наукове підгрунтя і базується на нормах моралі, загальноприйнятих у всіх релігіях.
Як я можу знати, що інформація дієва?
Ми не можемо гарантувати результат, адже все залежить від твоїх зусиль, думок та дій. Проте, виконуючи практики та пройшовши весь марафон, ти точно побачиш позитивні зміни у своєму житті.
У мене нема місця для медитацій і йоги, чи можна мені лише слухати уроки?
Для медитацій і йоги не потрібне окреме місце чи спеціальний коврик. Практикувати можна будь-де і будь-коли. Головне - мати бажання. Прослуховування уроків, звісно, дасть свої плоди, але максимальний ефект ти отримаєш від практики.
Де буде проходити марафон?
Окремий додаток з можливістю завантажити уроки і навчатися в режимі офлайн.
149$
5400 грн
https://u-karm.com.ua/ https://www.instagram.com/anita_solovei/