Що нового?

Придбаний Як працювати з упевненістю в собі (Сергій Смирнов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2868 ГРН
Учасників: 0 з 32
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 93.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

як працювати з упевненістю в собі
Практичний курс для психологів
після проходження курсу, ви повністю розберетеся в наступних темах:
  • самооцінка
  • межі
  • впевненість у собі
  • соціальні страхи, соціофобія
  • залежність від оцінки
  • сором, провина
  • соціальний тиск
  • самобичування, самозвинувачення
коли я кажу "повністю зрозуміти", я маю на увазі, що ви будете
  • розуміти що це за запити,
  • навчіться розуміти як влаштовані ці проблеми,
  • чому вони виникають
  • і що з ними робити.
будуть якісь техніки?
Я не люблю інструментальний підхід, я люблю розбиратися в суті процесів і придумую підхід до кожного клієнта індивідуально.
Але все одно дам три техніки, які використовую сам, які ефективні для 95% клієнтів.

хто автор?
Привіт, це я
Вже більше більше року я регулярно проводжу свій курс "впевненість", де якраз допомагаю клієнтам з усіма цими проблемами.

впевненість — Не чіткий термін, в нього входить все підряд. І самооцінка і робота зі страхами, соромом і виною і т.д. багато компонентів.

Через мій курс пройшло вже більше 200 чоловік. Причому вони не просто отримують матеріали. Я даю активну зворотний зв'язок, допомагаю розібратися, навчитися, подолати опір і т. д.
Тому я накопичив купу саме практичного досвіду. Ось їм-то я і готовий поділитися.

вкрай мало практичних джерел , які дають чітке розуміння структури роботи по цій групі запитів. В основному література зводиться до популярних книг з порадами в дусі "потрібно полюбити себе" і "перестаньте порівнювати себе з іншими".

А якщо додати до цього те, що так чи інакше проблеми зі страхами, соромом, виною, кордонами є практично у кожного клієнта так чи інакше, то стає зрозуміло, що цінність цього курсу велика.

з чого складається курс?
Блок 1 - Що таке впевненість
Блок 2-сепарація
Блок 3-вплив установок на впевненість в собі і корекція
Блок 4 - проблеми самооцінки та їх вирішення
Блок 5-прийоми, техніки, випадки, практичні складності та їх вирішення

що буде в результаті?
Ви зрозумієте з чого складаються запити про "комплекси", "невпевненість в собі", "соціофобію" та інші страхи і скутості, сором'язливості і неможливості говорити немає.
І звичайно, навчіться з цим працювати.

а ще поділюся конкретним досвідом. Як буває, що часто спостерігається у клієнтів, які механізми і виверти у них спрацьовують, які знижують ефективність роботи і як їх обходити.
https://privatelink.de/?https://vk.com/@psyprakticrec-kak-rabotat-s-uverennostu-v-sebe

Угорі