Як прибрати залежність від любові, від людини (загальний курс для чоловіків і жінок)
Формат:doc
Чоловічий вступ (опис чоловічого курсу, а жіночий опис курсу відразу після опис чоловічого курсу)
Буває в житті багато. Буває в житті Різне...
Наприклад, хлопець зустрічався з дівчиною чотири роки. Душа в душу жили, казку з них писати можна. І раптово розлучилися. Та так розлучилися, що хлопець хотів собі вени різати, та не встиг. У психушку поклали його на пару днів, він там відразу і протверезів від любові (коли надивився на Наполеонів і Ісусів). Нічого не скажеш, хороший спосіб протверезіння.
А інший хлопець одинадцять разів розлучався зі своєю колишньою дівчиною!!! І прямо зараз він вже йде на рекорд! Я не сумніваюся, що через півроку цифра одинадцять буде незначна. Сміливо можна вже говорити про цифру вісімнадцять, дев'ятнадцять, двадцять. І це ще не межа.
Є у мене в заначці ще один знайомий. Поспілкувався він з дівчиною трохи, ну так просто поговорили. Та взяв і закохався в неї. Сміливості набрався і на побачення покликав. Їй сміливості не треба було набиратися, щоб сказати: "ти не в моєму смаку". Чесна виявилася дівчина. Але він вирішив не здаватися, завів фейкову сторінку в контакті, додав її в друзі і почав відлякувати інших чоловіків, які там з нею фліртували. А також він вирішив після роботи чекати її біля будинку, щоб милуватися нею. Загалом попався він в мережі любові і швидко почав перетворюватися в маніяка.
Кому цей курс не підходить:
- Я не хочу жити без неї
- Я не хочу прибирати цю залежність
Чоловіча програма курсу:
- Що відбувається, якщо ви залежні від дівчини
- зачіпки від партнера
- ваші зачіпки
- дресирування вас
- дресирування за допомогою сильних емоцій
- прибрати зачіпки нагадування
- Ментальна жуйка
- альтернативна реальність
- Робота з емоціями (коли сильно важко)
- відключення системи "залежність від людини"
- світ запитує вас (випробування реальності)
- знаходити плюшки, чому вам добре
- Не допомагайте іншим
- обережно! Людина відвалиться сам, і ви його не повернете
- трохи плюсів + + +
- підсадка жертви
- любовний приворот або не поспішайте кидати в мене тухлими помідорами
- аналіз свого життя для пошуку умов підсадки
- ознаки людини, яка підсаджує на себе
- лікування залежності від підсадки
- Метод лікування
вступ жінок (опис жіночого курсу)
А який класичний рада дають близькі: "час лікує" або " та пішли ти його!". Час дійсно лікує, але скільки терпіти то? Відповіді досвідчених подруг: "від року до трьох років!!!". Нічого собі! Стільки часу терпіти??? А просто взяти і послати його не допомагає, багато сили волі треба, а сили волі немає, ну немає цієї сили. А Немає сили волі не через те, що ви безвольні, слабовільні. А тому, що залежність по-розумному була зроблена! І не завжди ви буваєте причиною! Причиною бувають ваші колишні або діючі партнери!
Тут немає ніякої езотерики. Тут немає ніякої незрозумілої психології, тут немає НЛП. Тут немає стандартних порад психіатрів і психотерапевтів. Тут немає порад від глянцевих журналів. Тут є тільки трохи корисної теорії, для розуміння, як вас утримують чоловіки і як ви утримуєте себе самі. Тут багато практики, яка дає результат, якщо виконувати практику ретельно і безповоротно (адже це все-таки курс).
якщо ви не приберете залежність вас можуть чекати неприємні моменти в житті:
попередження!!!
Якщо вам лінь займатися самостійно за курсом, тоді ви його просто прочитайте, а потім виконуйте інструкцію для ледачих (я подбав про самих ледачих і про тих, у кого немає часу)
Якщо ви не хочете прибирати залежність і не хочете перестати грати в цю гру навіть після прочитання наслідків, то курс вам не підходить. Але! Ви можете все-таки пройти курс, тому що вам може набриднути грати в цю гру пізніше
Не допомагайте своєму оточенню, якщо хтось страждає від залежності, просто розкажіть їм про цей курс, і вони самі вирішать. Але, в курсі я все-таки розповім, як трохи допомогти своїм близьким
Якщо у вас багато негативного досвіду з чоловіками, вам цей курс не допоможе. Тут потрібна постійна робота. Але курс вас направить в потрібну сторону і буде чудовим доповненням до вирішення проблем з чоловіками.
жіноча програма курсу
- Колись він був таким хорошим, таким чудовим, а тепер я постійно розповідаю своїм подругам який він став жорстокий, безсердечний, грубий
- Я розумом розумію, що у нас з ним вже нічого не буде, а все одно продовжую до нього їздити
- Я вирішую порвати з ним після ще одного розбирання, а через три-п'ять днів мені стає дуже важко і хочеться назад
- Він не збирається будувати сім'ю, він не збирається будувати відносини, він не поважає мене, я все це розумію, але все одно нічого не можу з собою вдіяти
- У нас все складно (зітхає), все дуже складно...
- Я весь час закохуюся, я наступаю на одні й ті ж граблі, Дістало вже!!!
А який класичний рада дають близькі: "час лікує" або " та пішли ти його!". Час дійсно лікує, але скільки терпіти то? Відповіді досвідчених подруг: "від року до трьох років!!!". Нічого собі! Стільки часу терпіти??? А просто взяти і послати його не допомагає, багато сили волі треба, а сили волі немає, ну немає цієї сили. А Немає сили волі не через те, що ви безвольні, слабовільні. А тому, що залежність по-розумному була зроблена! І не завжди ви буваєте причиною! Причиною бувають ваші колишні або діючі партнери!
Тут немає ніякої езотерики. Тут немає ніякої незрозумілої психології, тут немає НЛП. Тут немає стандартних порад психіатрів і психотерапевтів. Тут немає порад від глянцевих журналів. Тут є тільки трохи корисної теорії, для розуміння, як вас утримують чоловіки і як ви утримуєте себе самі. Тут багато практики, яка дає результат, якщо виконувати практику ретельно і безповоротно (адже це все-таки курс).
якщо ви не приберете залежність вас можуть чекати неприємні моменти в житті:
- ви не будете помічати чоловіків, яким ви подобаєтеся
- ви своєю поведінкою відлякуєте чоловіків, яким ви подобаєтеся (мікрорухи тіла і обличчя і поведінку в цілому)
- ви будете ненавидіти чоловіків тому, що всі мужики сволоти (стикаються зачіпки в залежності, а інші чоловіки дати цього не можуть (зачіпки) і ще негативний досвід від чоловіка з минулого)
- ви будете думати, що чоловіки не звертають на Вас увагу (до речі, це насправді теж може бути - дивіться пункт два)
- ви будете робити все, щоб новий чоловік пішов від вас, хоча він вам подобається
- поки ви не приберете залежність від чоловіка, ви будете робити все, щоб у вас не було нового чоловіка (жіноча сутність - вибір одного партнера). Вибір одного партнера може залишитися на все життя, при цьому партнера вже давно немає поруч з вами
- у вас з'являться високі вимоги до інших чоловіків (ви не зможете знайти свого, зачіпки і підсадки заважають вам знайти чоловіка)
- у Вас вже є новий молодий чоловік, але колишній вам телефонує або пише вам, і ви не можете відпустити його остаточно
- я такого більше не знайду (такого який він був уже немає!!! він інший, а насправді це говорить у вас залежність)
- всі мужики ще гірше (це тому що у вас є залежність)
- у нас спільні діти (діти страждають, коли бачать ваші постійні розбирання)
- він зміниться (він завжди таким був, це говорить у вас залежність)
- я зміню його (ви не зміните його, це говорить ваше почуття власності і залежності)
- Як же це руйнувати сім'ю? (приберіть залежність в сім'ї не руйнуючи сім'ю)
- я більше нікому не потрібна (це говорить у вас залежність)
- він винятковий (це говорить залежність)
- нормальний чоловіків немає (це говорить залежність)
- мене нудить від інших чоловіків (це говорить залежність)
попередження!!!
Якщо вам лінь займатися самостійно за курсом, тоді ви його просто прочитайте, а потім виконуйте інструкцію для ледачих (я подбав про самих ледачих і про тих, у кого немає часу)
Якщо ви не хочете прибирати залежність і не хочете перестати грати в цю гру навіть після прочитання наслідків, то курс вам не підходить. Але! Ви можете все-таки пройти курс, тому що вам може набриднути грати в цю гру пізніше
Не допомагайте своєму оточенню, якщо хтось страждає від залежності, просто розкажіть їм про цей курс, і вони самі вирішать. Але, в курсі я все-таки розповім, як трохи допомогти своїм близьким
Якщо у вас багато негативного досвіду з чоловіками, вам цей курс не допоможе. Тут потрібна постійна робота. Але курс вас направить в потрібну сторону і буде чудовим доповненням до вирішення проблем з чоловіками.
жіноча програма курсу
- Що відбувається, якщо ви залежні від чоловіка
- знайти зачіпки від чоловіка
- знайдіть ваші зачіпки, які ви створюєте самі
- знайдіть дресирування вас
- знайдіть дресирування вас за допомогою сильних емоцій
- приберіть зачіпки нагадування
- прибрати ментальну жуйку
- створити альтернативну реальність
- Робота з емоціями (коли сильно важко)
- відключення системи "залежність від чоловіка"
- світ запитує вас (випробування реальності)
- знаходити плюшки
- Не допомагайте іншим
- обережно! Людина відвалиться сам, і ви його не повернете
- трохи плюсів + + +
- підсадка жертви
- любовний приворот або не поспішайте кидати в мене тухлими помідорами
- чоловік терорист, чоловік месник
- умови для підсадки жертви
- потужні підсадки терориста
- Робота з підсадками або прибрати залежність від підсадки
- взяти відповідальність на себе
- там стало ще гірше
- постійна скарга не допоможе
- занижена самооцінка. Пора піднімати
- думки страшилки
- Якщо періодично він здається вам в натовпі або ви про нього згадуєте
- опір розуму
- Ви отримуєте два курси. І коли ви прочитаєте два курси, ви зрозумієте як підсаджують вас (і як ви самі підсаджуєтеся) а також ви зрозумієте, що Ви теж можете підсаджувати інших на себе і до чого це може привести
- два тижні буде практика. Я буду вести вас від одного стану (ковбасить і хочу до неї/до нього) до іншого (у мене багато інших цікавих справ і людей)
- Матеріал буде подаватися в тексті (теорія) pdf