Що нового?

Придбаний Як прибрати залежність від любові, від людини (Трофимов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 17473 ГРН
Учасників: 0 з 74
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 245.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як прибрати залежність від любові, від людини (загальний курс для чоловіків і жінок)

Формат:
doc

Чоловічий вступ (опис чоловічого курсу, а жіночий опис курсу відразу після опис чоловічого курсу)
Буває в житті багато. Буває в житті Різне...

Наприклад, хлопець зустрічався з дівчиною чотири роки. Душа в душу жили, казку з них писати можна. І раптово розлучилися. Та так розлучилися, що хлопець хотів собі вени різати, та не встиг. У психушку поклали його на пару днів, він там відразу і протверезів від любові (коли надивився на Наполеонів і Ісусів). Нічого не скажеш, хороший спосіб протверезіння.
А інший хлопець одинадцять разів розлучався зі своєю колишньою дівчиною!!! І прямо зараз він вже йде на рекорд! Я не сумніваюся, що через півроку цифра одинадцять буде незначна. Сміливо можна вже говорити про цифру вісімнадцять, дев'ятнадцять, двадцять. І це ще не межа.
Є у мене в заначці ще один знайомий. Поспілкувався він з дівчиною трохи, ну так просто поговорили. Та взяв і закохався в неї. Сміливості набрався і на побачення покликав. Їй сміливості не треба було набиратися, щоб сказати: "ти не в моєму смаку". Чесна виявилася дівчина. Але він вирішив не здаватися, завів фейкову сторінку в контакті, додав її в друзі і почав відлякувати інших чоловіків, які там з нею фліртували. А також він вирішив після роботи чекати її біля будинку, щоб милуватися нею. Загалом попався він в мережі любові і швидко почав перетворюватися в маніяка.

Кому цей курс не підходить:
  • Я не хочу жити без неї
  • Я не хочу прибирати цю залежність
тут немає ніякої езотерики. Тут немає ніякої незрозумілої психології. Тут немає стандартних порад психіатрів і психотерапевтів. Тут немає порад від глянцевих журналів. Тут є тільки трохи корисної теорії, для розуміння, як ми починаємо залежати від любові, людини, відносин. Тут багато практики, яка дає результат, якщо виконувати практику ретельно і безповоротно (адже це все-таки курс).

Чоловіча програма курсу:
  • Що відбувається, якщо ви залежні від дівчини
  • зачіпки від партнера
  • ваші зачіпки
  • дресирування вас
  • дресирування за допомогою сильних емоцій
  • прибрати зачіпки нагадування
  • Ментальна жуйка
  • альтернативна реальність
  • Робота з емоціями (коли сильно важко)
  • відключення системи "залежність від людини"
  • світ запитує вас (випробування реальності)
  • знаходити плюшки, чому вам добре
  • Не допомагайте іншим
  • обережно! Людина відвалиться сам, і ви його не повернете
  • трохи плюсів + + +
  • підсадка жертви
  • любовний приворот або не поспішайте кидати в мене тухлими помідорами
  • аналіз свого життя для пошуку умов підсадки
  • ознаки людини, яка підсаджує на себе
  • лікування залежності від підсадки
  • Метод лікування

вступ жінок (опис жіночого курсу)
  • Колись він був таким хорошим, таким чудовим, а тепер я постійно розповідаю своїм подругам який він став жорстокий, безсердечний, грубий
  • Я розумом розумію, що у нас з ним вже нічого не буде, а все одно продовжую до нього їздити
  • Я вирішую порвати з ним після ще одного розбирання, а через три-п'ять днів мені стає дуже важко і хочеться назад
  • Він не збирається будувати сім'ю, він не збирається будувати відносини, він не поважає мене, я все це розумію, але все одно нічого не можу з собою вдіяти
  • У нас все складно (зітхає), все дуже складно...
  • Я весь час закохуюся, я наступаю на одні й ті ж граблі, Дістало вже!!!
Ех! Ось так і виходить. Хочеться розлучитися з ним. Розумієш, що втомилася від таких відносин, але не можеш. Тобто можеш на три-чотири дні, ну може на тиждень, а потім починає буквально ламати. Або закохалася неймовірно, а взаємності немає і не було. І плюнути б і знайти іншу любов. І дійсно плюєш на один день, а ввечері як накотить, як накриє. Не виходить відпускати чоловіка, не виходить і все тут.

А який класичний рада дають близькі: "час лікує" або " та пішли ти його!". Час дійсно лікує, але скільки терпіти то? Відповіді досвідчених подруг: "від року до трьох років!!!". Нічого собі! Стільки часу терпіти??? А просто взяти і послати його не допомагає, багато сили волі треба, а сили волі немає, ну немає цієї сили. А Немає сили волі не через те, що ви безвольні, слабовільні. А тому, що залежність по-розумному була зроблена! І не завжди ви буваєте причиною! Причиною бувають ваші колишні або діючі партнери!

Тут немає ніякої езотерики. Тут немає ніякої незрозумілої психології, тут немає НЛП. Тут немає стандартних порад психіатрів і психотерапевтів. Тут немає порад від глянцевих журналів. Тут є тільки трохи корисної теорії, для розуміння, як вас утримують чоловіки і як ви утримуєте себе самі. Тут багато практики, яка дає результат, якщо виконувати практику ретельно і безповоротно (адже це все-таки курс).

якщо ви не приберете залежність вас можуть чекати неприємні моменти в житті:
  1. ви не будете помічати чоловіків, яким ви подобаєтеся
  2. ви своєю поведінкою відлякуєте чоловіків, яким ви подобаєтеся (мікрорухи тіла і обличчя і поведінку в цілому)
  3. ви будете ненавидіти чоловіків тому, що всі мужики сволоти (стикаються зачіпки в залежності, а інші чоловіки дати цього не можуть (зачіпки) і ще негативний досвід від чоловіка з минулого)
  4. ви будете думати, що чоловіки не звертають на Вас увагу (до речі, це насправді теж може бути - дивіться пункт два)
  5. ви будете робити все, щоб новий чоловік пішов від вас, хоча він вам подобається
  6. поки ви не приберете залежність від чоловіка, ви будете робити все, щоб у вас не було нового чоловіка (жіноча сутність - вибір одного партнера). Вибір одного партнера може залишитися на все життя, при цьому партнера вже давно немає поруч з вами
  7. у вас з'являться високі вимоги до інших чоловіків (ви не зможете знайти свого, зачіпки і підсадки заважають вам знайти чоловіка)
  8. у Вас вже є новий молодий чоловік, але колишній вам телефонує або пише вам, і ви не можете відпустити його остаточно
Страшилки утримують вас:
  1. я такого більше не знайду (такого який він був уже немає!!! він інший, а насправді це говорить у вас залежність)
  2. всі мужики ще гірше (це тому що у вас є залежність)
  3. у нас спільні діти (діти страждають, коли бачать ваші постійні розбирання)
  4. він зміниться (він завжди таким був, це говорить у вас залежність)
  5. я зміню його (ви не зміните його, це говорить ваше почуття власності і залежності)
  6. Як же це руйнувати сім'ю? (приберіть залежність в сім'ї не руйнуючи сім'ю)
  7. я більше нікому не потрібна (це говорить у вас залежність)
  8. він винятковий (це говорить залежність)
  9. нормальний чоловіків немає (це говорить залежність)
  10. мене нудить від інших чоловіків (це говорить залежність)

попередження!!!
Якщо вам лінь займатися самостійно за курсом, тоді ви його просто прочитайте, а потім виконуйте інструкцію для ледачих (я подбав про самих ледачих і про тих, у кого немає часу)
Якщо ви не хочете прибирати залежність і не хочете перестати грати в цю гру навіть після прочитання наслідків, то курс вам не підходить. Але! Ви можете все-таки пройти курс, тому що вам може набриднути грати в цю гру пізніше
Не допомагайте своєму оточенню, якщо хтось страждає від залежності, просто розкажіть їм про цей курс, і вони самі вирішать. Але, в курсі я все-таки розповім, як трохи допомогти своїм близьким
Якщо у вас багато негативного досвіду з чоловіками, вам цей курс не допоможе. Тут потрібна постійна робота. Але курс вас направить в потрібну сторону і буде чудовим доповненням до вирішення проблем з чоловіками.

жіноча програма курсу
  • Що відбувається, якщо ви залежні від чоловіка
  • знайти зачіпки від чоловіка
  • знайдіть ваші зачіпки, які ви створюєте самі
  • знайдіть дресирування вас
  • знайдіть дресирування вас за допомогою сильних емоцій
  • приберіть зачіпки нагадування
  • прибрати ментальну жуйку
  • створити альтернативну реальність
  • Робота з емоціями (коли сильно важко)
  • відключення системи "залежність від чоловіка"
  • світ запитує вас (випробування реальності)
  • знаходити плюшки
  • Не допомагайте іншим
  • обережно! Людина відвалиться сам, і ви його не повернете
  • трохи плюсів + + +
  • підсадка жертви
  • любовний приворот або не поспішайте кидати в мене тухлими помідорами
  • чоловік терорист, чоловік месник
  • умови для підсадки жертви
  • потужні підсадки терориста
  • Робота з підсадками або прибрати залежність від підсадки
  • взяти відповідальність на себе
  • там стало ще гірше
  • постійна скарга не допоможе
  • занижена самооцінка. Пора піднімати
  • думки страшилки
  • Якщо періодично він здається вам в натовпі або ви про нього згадуєте
  • опір розуму
що входить в чоловічий і жіночий курс:
  1. Ви отримуєте два курси. І коли ви прочитаєте два курси, ви зрозумієте як підсаджують вас (і як ви самі підсаджуєтеся) а також ви зрозумієте, що Ви теж можете підсаджувати інших на себе і до чого це може привести
  2. два тижні буде практика. Я буду вести вас від одного стану (ковбасить і хочу до неї/до нього) до іншого (у мене багато інших цікавих справ і людей)
  3. Матеріал буде подаватися в тексті (теорія) pdf

Угорі