Що нового?

Придбаний Як прийняти своє тіло (Павло Зигмантович)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 184 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Аудіотренінг про те, як дозволити собі мати те тіло, яке ти хочеш .

Тренінг допоможе вам перестать соромляться власного тіла, відчути свою красу і почати отримувати задоволення від життя. Я підготував цілих 10 вправ і 15 лайфхаків на кожен день. Бери і роби!

зміст:

1. Як прийняти своє тіло

Багато людей вважають себе некрасивими. І це дуже псує їм життя. Раз я негарний, думає людина, то я, наприклад, не можу надягати гарний одяг, не можу їсти те, що я хочу, вести себе так, як я хочу.
По суті, люди обмежують і обмежують себе майже у всьому просто тому, що думають, що вони – некрасиві.
І я знайшов рішення цієї проблеми. Воно ґрунтується на науково підтвердженій гіпотезі: люди виглядають красивими, коли вони самі вважають, що вони – красиві.
Що ж робити? Займатися. Я підготував для вас цілих 10 вправ, деякі з яких потрібно робити кожен день. І ці вправи будуть змінювати ваше ставлення до власного тіла. І поступово ви зрозумієте, що ви-красиві.

2. Як змінити ставлення іншого до тіла В аудіотренінгу "як прийняти своє тіло" я розповідаю, що коли людина незадоволена своїм тілом, його задоволеність знижується. Коли він своїм тілом задоволений, задоволеність зростає. Тут головне не тіло, а його позитивні образ.
Але що, якщо є близька і дорога вам людина, яка ніяк не хоче слухати цей тренінг, а ви бачите, що йому можна допомогти. Чи можна що-небудь зробити в такій ситуації?
Уявіть собі, я передбачив і такий варіант. У частині" як змінити ставлення іншого до тіла " я розповідаю, яким чином людину можна переконати змінити свої переконання. З прикладами про тіло і красу - адже на основному тренінгу розбираються саме вони.
Так що у вас є всі шанси не тільки поліпшити якість власного життя, але і сильно полегшити життя близьким вам людям: чоловікам і дружинам, братам і сестрам, батькам і дітям.

3. Про харчування і рух
Весь цей тренінг складається з 15 працюючих лайфхаків:

1. Лайфхак №1-не починайте зі спортзалу.
  2. Лайфхак №2 — Ігри та танці-краще.
  3. Лайфхак №3-який настрій підходить?
  4. Лайфхак №4-Спортзал збільшує переїдання.
  5. Лайфхак №5-розмови про калорії шкідливі.
  6. Лайфхак № 6-їжа і страх несумісні.
  7. Лайфхак № 7 - на чому зосередитися?
  8. Лайфхак № 8 - що є?
  9. Лайфхак № 9-дієти-зло!
  10. Лайфхак №10-їжте тільки на кухні.
  11. Лайфхак №11-Як харчуватися?
  12. Лайфхак №12-навіщо худнути?
  13. Лайфхак №13-перевірте здоров'я!
  14. Лайфхак №14-Як ставитися до ваги.
  15. Лайфхак №15-що знижує вагу. Підсумок.
фішки

1. Строго науковий підхід
У своїх аудіотренінгах я використовую тільки науковий підхід. Всі використовувані мною вправи взяті з результатів серйозних досліджень, де вони показали свою ефективність.

2. Бери і роби
Всі пропоновані мною вправи легкі у використанні: будь-яка людина без спеціальних знання може почати їх робити прямо зараз, це не вимагає спеціальної підготовки або навчання.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://zygmantovich.com/products/body/

Угорі