Що нового?

Набір учасників Як притягувати і використовувати всі жіночі можливості (Іржина Перель)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 184 ГРН
Учасників: 0 з 18
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 10.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
лекція як притягувати і використовувати всі жіночі можливості. Скажи " ні "страху: відносин, успіху і грошей" + бонус вогняна і дієва практика подолання страху від мене
.
Не тільки ви, але і я, виходячи на новий рівень відчуваю страх перед ще більшими сумами грошей, перед новими кар'єрними горизонтами і новою висотою у відносинах з коханим чоловіком. Але різниця між мною і більшістю жінок: я ЗНАЮ що робити з цим СТРАХОМ. Навіть краще! Я знаю, як перетворити цей страх в енергію і паливо, в союзника, який буде вдосконалювати і відшліфовувати Ваше життя, а не перешкоджати щастя.
.
Страх паралізує. Позбавляє можливостей. Забирає мрію. Дивно, що багато хто з нас навіть не підозрюють, що їхнє життя "не їхня мрія" саме тому що вони самі блокують собі це. Жінка ще не зустріла свого чоловіка, бо боїться, що ще не готова до цього. Ваші існуючі відносини не казка тому що ви боїтеся просити і бажати більше. Боїтеся стати" дорогою " і незручною жінкою для свого чоловіка.
.
Ви мрієте про достаток, великі гроші, красивих нарядах, мрієте не економити на собі і вільно розпоряджатися грошима. Але ви не маєте цього. Чому? Ви ж хочете. Є страх. Він створює блок. Ви не отримаєте цього, поки не навчитеся дружити зі своїм страхом, робити з нього союзника і використовувати всі свої жіночі можливості! Поговоримо про це на лекції ❤
.
Проходити лекція буде у форматі прямого ефіру, за часом 1-1, 5 години в закритому акаунті.
.
Тобі сподобається! Використовуй всі можливості! Бери інформацію! Чи не настане "іншого зручного" або відповідного часу для того щоб почати змінюватися самої і змінювати своє життя. Є тільки сьогодні. І сьогодні найпрекрасніший день, щоб почати.

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CDJlrs8JFNy/?utm_source=ig_web_copy_link

Угорі