Как продать услугу покупателю недвижимости за 3-5% комисии с предоплатой 1% (Максим Маршал)
Що Ви отримаєте і чому навчитеся:
- Чим Моя ексклюзивна ріелторська послуга для покупця відрізняється від звичної вам (і малоцінної для покупця) послуги підбору об'єкта нерухомості; ⠀
- Ключові помилки ріелтора в роботі з покупцями, через які він втрачає гроші щотижня; ⠀
- Система оцінки та відбору кращих покупців нерухомості при першому контакті по телефону; ⠀
- Як виявити потреби і мотиви покупця для надання йому послуги, а не продажу йому об'єкта;
- Як визначити наявність грошей у покупця; ⠀
- Як з'ясувати терміновість покупки і готовність виходу на угоду у покупця; ⠀
- Докладний сценарій проведення першої зустрічі з покупцем для продажу йому ексклюзивної ріелтерської послуги; ⠀
-5 готових 15-секундних презентацій вигод послуги покупцеві (УТП); ⠀
- З якого тарифу на послугу для покупця я рекомендую почати роботу по моїй системі і чому цей тариф продається легко і без опору;
- З якого тарифу на послугу для покупця я рекомендую почати роботу по моїй системі і чому цей тариф продається легко і без опору; ⠀
- Як позначити болю покупцеві, щоб стимулювати потребу в ваших послугах;
- Як продати свою експертність в проблемі покупця при першому контакті і показати йому вигоди співпраці з вами; ⠀
- Як відбудуватися від конкурентів, що надають тільки слабку послугу підбору об'єктів і показати вигоди роботи з вами по повному циклу надання ексклюзивної послуги; ⠀
- З чого і як почати з Понеділка заробляти на наданні послуг покупцям нерухомості; -14 докладних бізнес-процесів по роботі з покупцями: що робити і говорити; ⠀
- Скрипти продажів і переговорів першої необхідності для підвищення конверсії комунікацій з покупцями: при першому контакті, на показах, в торгах, в Угоді
- презентація-методичка в PDF
- Зразок презентації послуги покупцеві
- 14 детальних бізнес-процесів по роботі з покупцем
- 7 докладних мовних скриптів
- 9 контрольних аркушів
- Велика папка бонусів вебінару
- відеозапис вебінару
- аудіозапис вебінару
- Диплом про проходження вебінару
https://privatelink.de/?https://maxmarshal.top/buyer/
Останнє редагування модератором: