Що нового?

Набір учасників Як продавати дорого (Ольга Єрмілова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1342 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

на майстер класі:
  • тільки практика. У цьому майстер класі немає ні грама теорії - тільки реальне життя, реальні клієнти, реальні ситуації і реальні мільйони доларів, які я сама особисто заробила в бізнесі. На десятках прикладів-справжнісіньких історій з моєї практики ви зрозумієте, чому зараз у вас не виходить продавати на великі суми, в чому помилка і як її виправити. У цьому відео є абсолютно вся необхідна інформація, щоб ви змогли почати продавати в кілька разів дорожче вже сьогодні
  • Як зрозуміти, що це він? Як розібратися, хто перед тобою-звичайний клієнт, або більш заможний, якому необхідно запропонувати більш дорогий продукт? Ви дізнаєтеся ключові критерії, за якими зможете їх відрізняти, в результаті чого ваші пропозиції будуть потрапляти точно в ціль
  • де вони мешкають? Ви дізнаєтеся секретні місця, де мешкають ті самі бажані клієнти, а так само навчитеся самі створювати умови для того, щоб вони самі приходили до вас. Я навчу вас, як викликати у таких клієнтів непереборне бажання купувати саме у вас
  • як не дати йому піти? Ви витрачаєте багато часу, готуєте пропозицію і детальний кошторис, а ваш клієнт йде "подумати" і в результаті купує у вашого конкурента, який пропонує дешевше. Знайоме? Я навчу вас, як зробити так, щоб таких ситуацій у вас більше не було
  • Як збільшити чек? Якщо майже кожна ваша зустріч з клієнтом закінчується урізанням кошторису-це велика проблема, тому що ви втрачаєте відразу і час, і гроші. Я розповім вам, як це відбувається у мене, і яким чарівним чином після кожної моєї зустрічі з клієнтом Кошторис стає набагато більше
цей майстер клас я провела у вересні 2019 року для студентів Fiori Academy. Fiori-сама люксова квіткова компанія України запросила мене розкрити цю тему для студентів своєї Академії, щоб я поділилася своїм досвідом продажів у весільному та квітковому бізнесах. Контент вийшов реально дуже крутим! Якщо сьогодні до вас приходять не ті клієнти, яких би ви хотіли, або після виставлення кошторису йдуть від вас до конкурентів, або кожна ваша зустріч з клієнтом закінчується урізанням кошторису - вам точно потрібен цей МК. На ньому Ви отримаєте перевірені працюють способи вирішення цих проблем, а так само потужний заряд енергії і впевненості від Єрмілової, без яких неможливо продавати ДОРОГО.

Тривалість відео запису 2 години 20 хвилин
https://privatelink.de/?https://school.olgaermilova.com/kurs/dorogo/

Угорі