Що нового?

Придбаний Як продавати в інфобізнесі на сотні тисяч рублів на місяць не вкладаючи в рекламу (Олександр Борисов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Привіт друзі. З вами Олександр Борисов і я буду коротким сьогодні. Я вже як місяць тому обіцяв вам крутий вебінар по інфобізнесу. Сказав-зробив. Загалом 11 квітня о 20:00 за московським часом я проведу для вас вебінар. Щоб не бути голослівним, ось мої особисті результати за останні місяці (в статті йде кілька скрінів). У рекламу не було вкладено ні рубля. Я не знаю, що таке варіативні воронки продажів і у мене їх взагалі немає, я не відстежую всякі там конверсії, CTR, не ллю трафік з соц.мереж, у мене не налаштований таргет, директ і все в цьому дусі. Але! Я продаю на мільйони на рік... Я не вчуся продажу у західних гуру, я ніколи не їздив на всякі там мега-круті заходи інтернет-маркетологів Росії, у мене немає величезного відділу продажів, CALL-центру та інших прибамбасів... Але! Я продаю на мільйони на рік... І взагалі скажу так. Я займаюся інфобізнесом не для того, щоб загрузнути в роботі з контролю за всіма цими процесами. Я віддаю перевагу вільному стилю.
  • Якщо ви тільки починаєте Інфобізнес, плануєте щось продавати (знання, досвід), то цей вебінар для вас.
  • Якщо ви вже почали Інфобізнес, але ніфіга щось продажу не йдуть, то цей вебінар теж для вас.
  • Якщо ви вже давно ведете Інфобізнес і чуєте, що пахне чимось не хорошим (продажі падають, все йде вниз по всіх фронтах), то цей вебінар теж для вас.
  • Якщо Ви просуваєте якісь партнерські програми, то цей вебінар так само для вас.
що ви дізнаєтеся на вебінарі:
  • Що таке правильний Інфобізнес і як вибудувати його так, щоб він приносив Вам прибуток роками.
  • Які ніші актуальні в інфобізнесі і будуть актуальні ще довгі довгі роки, а які помруть або вже померли
  • Мою модель інфобізнесу без купи технічних проблем
  • Як я збільшив місячний прибуток інфобізнесу на 100 000 рублів впровадивши всього 1 фішку (повторить кожен)
  • як технічно створити нормальний інфопродукт який купуватимуть
  • Основні технічні моменти правильного інфобізнесу
  • як вибудувати процес продажів так, щоб продавати на сотні тисяч на місяць (мільйони на рік)
  • як SEO може допомогти отримати сотні клієнтів безкоштовно без вкладень в рекламу
  • Як ефективно купувати рекламу раз вже ви вирішили її купувати
  • багато іншого... так само будуть відповіді на питання...

Угорі