Напевно ви вже бачили у колег на сторінках пост, в якому вони розповідають про себе.
Зазвичай такий пост закріплений на початку сторінки.
Закріплений пост на сторінці - це як візитка в соцмережі.
І його можна зробити ідеальним!
Пост "про себе" - це відмінний спосіб заявити про себе онлайн,
і навіть більше того-залучити клієнтів!
я записав для вас 25-хвилинний відеоурок з покроковою інструкцією, який ви зможете відкрити, і повторюючи всі дії за мною, створити ваш кращий пост" про себе " в ВК!
Вам не потрібно вміти писати пости і розбиратися в Налаштуваннях - я покажу вам все це у відео.
Цей відеоурок-один з мого великого курсу з просування для психологів, який коштує 15900 рублів
Ви можете отримати цей окремий відеоурок з великого курсу,
"Як правильно написати пост "про себе" в ВК" зараз всього за 490 руб
що Ви отримаєте в цьому уроці:
1 )25-хвилинна ВІДЕОінструкція, яку Ви зможете ставити на паузу і повторити все у себе на сторінці, покроково, навіть якщо ви не розбираєтеся в Налаштуваннях
2) Структура ідеального поста"про себе" - поста, який допоможе вам заявити про себе в ВК і створить про вас потрібне враження
Зазвичай такий пост закріплений на початку сторінки.
Закріплений пост на сторінці - це як візитка в соцмережі.
І його можна зробити ідеальним!
Пост "про себе" - це відмінний спосіб заявити про себе онлайн,
і навіть більше того-залучити клієнтів!
я записав для вас 25-хвилинний відеоурок з покроковою інструкцією, який ви зможете відкрити, і повторюючи всі дії за мною, створити ваш кращий пост" про себе " в ВК!
Вам не потрібно вміти писати пости і розбиратися в Налаштуваннях - я покажу вам все це у відео.
Цей відеоурок-один з мого великого курсу з просування для психологів, який коштує 15900 рублів
Ви можете отримати цей окремий відеоурок з великого курсу,
"Як правильно написати пост "про себе" в ВК" зараз всього за 490 руб
що Ви отримаєте в цьому уроці:
1 )25-хвилинна ВІДЕОінструкція, яку Ви зможете ставити на паузу і повторити все у себе на сторінці, покроково, навіть якщо ви не розбираєтеся в Налаштуваннях
2) Структура ідеального поста"про себе" - поста, який допоможе вам заявити про себе в ВК і створить про вас потрібне враження
https://privatelink.de/?http://learn.kirillterekhov.com/about_vk