дорогий колега!
Ідея створити невеликий, недорогий, але дуже корисний Цифровий продукт, і продавати його прямою рекламою (без лід-магнітів і безкоштовного контенту), перевернула Мій бізнес.
Ніхто не вірив, що таке можливо. А ми з командою спробували. Вийшло не відразу.
Але зараз один тільки мій продукт "365 тем для блогу психолога" кожен день приносить по 10+ продажів в автоматичному режимі, практично без моєї участі.
За рік я заробила на ньому кілька мільйонів рублів. І таких продуктів у мене ціла лінійка.
Коли я розібралася в технології, я поділилася їй з кількома своїми клієнтами-психологами. Вони теж змогли запустити цифрові продукти і вийти на пасивний (відносно пасивний)) дохід.
Так що тепер я знаю, як це робити, і можу навчити вас)
Спочатку я поділюся з вами своєю системою створення і запуску цифрових продуктів, а потім за допомогою конструктора лендінгів, шаблонів продають оголошень та інших моїх інструментів, ви зможете швидко створити і запустити свій продукт.
Що входить в набір інструментів для запуску платного продукту:
онлайн-семінар "Як створити цифровий продукт"
Конструктор лендинга для цифрового продукту
текст лендінга з конструктора ви можете вставити в цей готовий макет-і верстка вашого лендінга готова. Залишиться тільки підібрати картинки.
Приклади рекламних оголошень. Я поділюся з вами прикладами рекламних оголошень, які найкраще працюють в моїй системі, щоб вам було простіше, орієнтуючись на них, створити свої.
Воронка продажів.приклад серії листів/постів для запуску продукту. Цифровий продукт можна просувати не тільки прямою рекламою. Можна продавати його через безкоштовний продукт (лід-магніт) або-постами і листами по своїм передплатникам. Я покажу вам, за якою логікою вибудовується воронка продажів, і поділюся прикладом серії з п'яти продають листів/постів.
Макет сторінки, що продає, у програмі Canva
а ще я додала в набір три бонуси, щоб заощадити Ваш час на запуск
Тариф самостійний 3500 2900 руб.
* Онлайн-семінар"Як створити цифровий продукт"
• Конструктор лендинга для цифрового продукту
Ідея створити невеликий, недорогий, але дуже корисний Цифровий продукт, і продавати його прямою рекламою (без лід-магнітів і безкоштовного контенту), перевернула Мій бізнес.
Ніхто не вірив, що таке можливо. А ми з командою спробували. Вийшло не відразу.
Але зараз один тільки мій продукт "365 тем для блогу психолога" кожен день приносить по 10+ продажів в автоматичному режимі, практично без моєї участі.
За рік я заробила на ньому кілька мільйонів рублів. І таких продуктів у мене ціла лінійка.
Коли я розібралася в технології, я поділилася їй з кількома своїми клієнтами-психологами. Вони теж змогли запустити цифрові продукти і вийти на пасивний (відносно пасивний)) дохід.
Так що тепер я знаю, як це робити, і можу навчити вас)
Спочатку я поділюся з вами своєю системою створення і запуску цифрових продуктів, а потім за допомогою конструктора лендінгів, шаблонів продають оголошень та інших моїх інструментів, ви зможете швидко створити і запустити свій продукт.
Що входить в набір інструментів для запуску платного продукту:
онлайн-семінар "Як створити цифровий продукт"
- які формати і теми цифрових продуктів продаються найкраще.
- як вибрати тему і перевірити її попит ДО запуску продукту.
- як створити по-справжньому цінну пропозицію, і при цьому не віддати все, що у вас є, за невелику суму.
- як рекламувати ваш продукт, скільки повинна коштувати реклама, на які показники важливо звертати увагу і як часто оновлювати рекламні креативи.
- технічні налаштування: як навчити роботів продавати, поки ви спите.
Конструктор лендинга для цифрового продукту
текст лендінга з конструктора ви можете вставити в цей готовий макет-і верстка вашого лендінга готова. Залишиться тільки підібрати картинки.
Приклади рекламних оголошень. Я поділюся з вами прикладами рекламних оголошень, які найкраще працюють в моїй системі, щоб вам було простіше, орієнтуючись на них, створити свої.
Воронка продажів.приклад серії листів/постів для запуску продукту. Цифровий продукт можна просувати не тільки прямою рекламою. Можна продавати його через безкоштовний продукт (лід-магніт) або-постами і листами по своїм передплатникам. Я покажу вам, за якою логікою вибудовується воронка продажів, і поділюся прикладом серії з п'яти продають листів/постів.
Макет сторінки, що продає, у програмі Canva
а ще я додала в набір три бонуси, щоб заощадити Ваш час на запуск
Тариф самостійний 3500 2900 руб.
* Онлайн-семінар"Як створити цифровий продукт"
• Конструктор лендинга для цифрового продукту
- Макет сторінки, що продає в програмі Canva
- Приклади рекламних оголошень
- Воронка продажів. Приклад серії листів/постів для запуску продукту
- БОНУС № 1: макети для реклами цифрового продукту
- БОНУС №2: Список платіжних систем та інструкція для підключення
- БОНУС №3: Шаблон для створення робочого зошита в програмі Canva
https://privatelink.de/?https://chastnayapraktika.com/digital_product/