Що нового?

Придбаний Як психологу організувати пасивний дохід від цифрових продуктів (Ольга Кошкіна, Кирило Кошкін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
дорогий колега!

Ідея створити невеликий, недорогий, але дуже корисний Цифровий продукт, і продавати його прямою рекламою (без лід-магнітів і безкоштовного контенту), перевернула Мій бізнес.

Ніхто не вірив, що таке можливо. А ми з командою спробували. Вийшло не відразу.

Але зараз один тільки мій продукт "365 тем для блогу психолога" кожен день приносить по 10+ продажів в автоматичному режимі, практично без моєї участі.

За рік я заробила на ньому кілька мільйонів рублів. І таких продуктів у мене ціла лінійка.

Коли я розібралася в технології, я поділилася їй з кількома своїми клієнтами-психологами. Вони теж змогли запустити цифрові продукти і вийти на пасивний (відносно пасивний)) дохід.

Так що тепер я знаю, як це робити, і можу навчити вас)

Спочатку я поділюся з вами своєю системою створення і запуску цифрових продуктів, а потім за допомогою конструктора лендінгів, шаблонів продають оголошень та інших моїх інструментів, ви зможете швидко створити і запустити свій продукт.

Що входить в набір інструментів для запуску платного продукту:
онлайн-семінар "Як створити цифровий продукт"
  • які формати і теми цифрових продуктів продаються найкраще.
  • як вибрати тему і перевірити її попит ДО запуску продукту.
  • як створити по-справжньому цінну пропозицію, і при цьому не віддати все, що у вас є, за невелику суму.
  • як рекламувати ваш продукт, скільки повинна коштувати реклама, на які показники важливо звертати увагу і як часто оновлювати рекламні креативи.
  • технічні налаштування: як навчити роботів продавати, поки ви спите.
у цій програмі вам достатньо просто заповнити анкету, відповісти на питання про своїх клієнтів і продукт, і в результаті система видасть вам готовий ТЕКСТ лендінга. З продаючим описом вашої пропозиції, проблематизацією, потрібними словами. Вам залишиться тільки підправити, підлаштувати лендінг під себе – і готово)
Конструктор лендинга для цифрового продукту

текст лендінга з конструктора ви можете вставити в цей готовий макет-і верстка вашого лендінга готова. Залишиться тільки підібрати картинки.

Приклади рекламних оголошень. Я поділюся з вами прикладами рекламних оголошень, які найкраще працюють в моїй системі, щоб вам було простіше, орієнтуючись на них, створити свої.

Воронка продажів.приклад серії листів/постів для запуску продукту. Цифровий продукт можна просувати не тільки прямою рекламою. Можна продавати його через безкоштовний продукт (лід-магніт) або-постами і листами по своїм передплатникам. Я покажу вам, за якою логікою вибудовується воронка продажів, і поділюся прикладом серії з п'яти продають листів/постів.

Макет сторінки, що продає, у програмі Canva

а ще я додала в набір три бонуси, щоб заощадити Ваш час на запуск
Тариф самостійний 3500 2900 руб.
* Онлайн-семінар"Як створити цифровий продукт"
• Конструктор лендинга для цифрового продукту
  • Макет сторінки, що продає в програмі Canva
  • Приклади рекламних оголошень
  • Воронка продажів. Приклад серії листів/постів для запуску продукту
  • БОНУС № 1: макети для реклами цифрового продукту
  • БОНУС №2: Список платіжних систем та інструкція для підключення
  • БОНУС №3: Шаблон для створення робочого зошита в програмі Canva
https://privatelink.de/?https://chastnayapraktika.com/digital_product/