Що нового?

Придбаний Як психологу почати приватну практику онлайн (Кирило Терехов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3673 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 224.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тих, хто хоче на практиці і по кроках зайнятися просуванням себе з моєю підтримкою, я запрошую в поглиблену програму!

великий практичний курс:
  • як почати свою онлайн-практику з нуля,
  • розширити клієнтську базу,
  • запустити свій онлайн-курс
  • і стати впізнаваним експертом у своїй справі
Мій курс - як гра, складається з рівнів і покрокових завдань. І є карта шляху!

1 рівень.
Ви визначите ваш основний напрямок і вашу унікальність, щоб відрізнятися від колег

Вибір теми - це найважливіша частина на початку просування. Якщо вибрати тему невірно, буде марно писати пости, робити рекламу — клієнтів не буде. Саме тому ми починаємо з цього.

1. ви зможете вибрати тему, яка підійде для просування онлайн
  2. ви визначите свою унікальність, яка допоможе відрізнятися
  3. ви складете описи ваших послуг, які будуть залучати клієнтів
2 рівень.
Ви навчитеся вести сторінки в соцмережах: ВК і Instagram
  1. ви почнете писати пости, які будуть викликати інтерес у ваших клієнтів
  2. ви навчитеся робити так, щоб на вашій сторінці стало багато активності: лайків і коментарів
  3. ви залучите нових передплатників, які стануть вашими новими потенційними клієнтами
3 рівень.
Ви навчитеся залучати клієнтів на платні консультації
На курсі я поділюся з вами п'ятьма працюючими покроковими схемами для залучення клієнтів на особисті консультації онлайн. Без прямих продажів, нав'язування і"впарювання".

Дві схеми допоможуть вам почати залучати клієнтів в соцмережах без вкладень.

Ще дві покрокові інструкції допоможуть вам запустити з нуля таргетовану рекламу, за моїми настройками-навіть, якщо ви будете створювати рекламу вперше в житті.

І окрема інструкція допоможе вам підготувати такий виступ Наживо, після якого до вас захочуть записатися. Цей варіант можна буде використовувати після карантину.
  1. дві покрокові схеми просування в ВК і в Instagram без вкладень
  2. покрокова інструкція залучення клієнтів за допомогою реклами в вк
  3. покрокова інструкція залучення клієнтів за допомогою реклами в Instagram
  4. Схема для залучення клієнтів за допомогою виступів

важливо: Я не навчаю прямих продажів і прийомам "впарювання".
Схеми, якими я ділюся, спрямовані на те, щоб клієнти самі вибрали вас, БЕЗ тиску і агресивних продажів, які тиснуть на "біль".

мій курс можна пройти за 4 місяці, або швидше!

Ви зможете рухатися в своєму темпі, проходячи заняття в зручний вам час.
Всі заняття я записав на відео і розділив на короткі прості кроки.
По кожному заняттю ви можете задавати мені питання і запитувати зворотний зв'язок, в будь-який час, скільки завгодно разів.

важливо
1. Все, що я описав вище — не обіцянка і не гарантія.
Досягнення цих результатів залежить в першу чергу від ваших активних дій.

Зі свого боку я ділюся з вами всіма необхідними знаннями, досвідом, зворотним зв'язком. Ви-дієте.

2. Чому я вважаю, що це реально: я знаю, як це працює, тому що робив і роблю це своїми руками. Якщо ви хочете розвивати приватну практику і допомагати більшій кількості людей, гідно заробляючи на життя і на професійний розвиток — так, потрібно попрацювати. Але, з моєї точки зору, воно того варте! Я залишаю за собою право редагувати програму курсу, тому що я ділюся найактуальнішими схемами просування, і мені важливий результат учасників.

3. Курс триває 4 місяці
Це означає, що ви можете виконувати завдання і переглядати навчальні матеріали в комфортному для вас темпі протягом 4 місяців

Продажник
https://privatelink.de/?https://learn.kirillterekhov.com/join2

Угорі