Що нового?

Придбаний Як психологу заробляти великі гроші, не зраджуючи професію? ((Юлія Богачева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"як психологу заробляти великі гроші, не зрадивши етику і глибину нашої професії?"
Довгий час моя відповідь була: ніяк!

Я психолог з 25-річним стажем життя в професії. З базовою очною освітою і з базовим же (таким, "не про гроші") світоглядом. Я нічим, крім психології, ніколи не займалася.
І так, Раніше я вважала, що заробляти великі гроші можна тільки, якщо ти будеш "грати на публіку", "брехати" і все таке.
Що категорично не прийнятно для мене.
І так, Раніше я бачила навколо в Інфо-просторі або шарлатанів, які спекулюють на хворих місцях наївних людей, або чесно працюють жебраків колег.
Ну, ок, іноді не зовсім жебраків. Але, якщо чесно, ми тут часто порівнюємо бідних з бідними, на жаль...

і так, Раніше я вважав а, що треба просто добре (краще середнього) працювати, і люди до тебе прийдуть. Просто тому, що ти класний, глибокий, чесно працюючий фахівець. Так і робила.
Чи працює такий підхід? Ну, як-би, так. П'ять консультацій на день, звичайно, дають більше, ніж одна. Але час і сили не нескінченні. І, якщо чесно, це не дозволяє кардинально змінити фінансовий рівень.

зараз я абсолютно точно ЗНАЮ, що можна працювати глибоко і чесно, і заробляти багато.
Можна, не зраджуючи себе і не змінюючи професії, прийти до реально високого доходу.
І я знаю, які перешкоди до цього є в наших професійно-психологічних головах і душах.

розповім на вебінарі. Попрацюємо з цим.
Три години.
Глибоко.
Сильно.
По-справжньому.
Тут би, звичайно, за всіма маркетинговими правилами, треба написати, що раніше (будучи доцентом університету і кандидатом наук) я заробляла 22 тис рублів на місяць, а зараз в 15 разів більше. Але не буду
Тому що я ніколи не жила на одну зарплату, завжди ще була приватна практика, тренінги та інші проекти, бо життя на 22 тисячі - це ж хіба життя?

З 2009 року приватна практика моя стала набирати обертів, і ось уже 4 рік я абсолютно у вільному польоті, і зараз, як мені бачиться, виходжу на черговий новий рівень.
І-так-для мене дуже важлива професійна репутація.
І-так-я за етику і високі стандарти в нашій професії.
І-так - це не виключає можливості великих грошей за свою висококласну роботу!

Загалом, Якщо тобі хочеться більше грошей і внутрішньої впевненості одночасно, приходь!
Якщо ти розчарувався/розчарувалася в "маркетингу для психологів", приходь!
Якщо ти думаєш, що тобі тут "нічого не допоможе", приходь!
Якщо ти зараз не віриш мені і встиг/а подумати, що "десь Юлія заливає", бо "неможливо заробляти грамотною психологією багато", теж приходь!

Так, я бачу, що "таких" вебінарів і семінарів вагон і маленький візок. Ну, просто кнопка "бабло" відмінно працює і маркетинг такий маркетинг. Багато специ грають на нашій (професійних психологів) безпорадності в просуванні своїх послуг і у вирішенні "грошових" питань і впарюють всякі технології та інші "воронки продажів".

І я такі вебінари і курси купувала і проходила, і вони можуть бути навіть досить якісними, але не все працює в нашій професії. Або взагалі не працює!
Мій вебінар-не маркетинговий, ми будемо розбиратися з тим, що насправді нам заважає мати гідні гроші.
https://privatelink.de/?http://psihologam.psy-bokacheva.ru/

Угорі